Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy vörös hajú fehér bőrű férfinek nagyon nehéz párt találnia?
Nem ez a nők kedvence? :D Melyik nőké? A barátnőm a vörösekre/ír beütésűekre van ráállva, nekem a skandináv-típus (fehér bőr, szőke haj, kék szem) az esetem. Más nőknek meg megint más tetszik.
Semmivel sem nehezebb párt találnia egy ilyen embernek, ha nem fújja fel ezt a haj-bőr-szem dolgot úgy, mint ahogy az itteni szüzek szokták a magasságuk minden kikúrt centijét. -.- Unalmas már egy ilyen ember lelkét pátyolgatni, senkinek sincs erre energiája, jól akarjuk érezni magunkat egy férfi mellett, aki vagy bejön, vagy nem és a bejön/nem jön be arány minden hajszín, szemszín és bőrszín esetén 50-50%, még ha vannak is preferenciáink egyénre szabva. A többi csak rizsa.
Szolibarna bőr férfin?! Brrr... Kiráz tőle a hideg. Egy férfi ne plázacicáskodjon! :) Szerintem az b.u.z.i.s :)
Amúgy sem csípem a sötét bőrszínt (nem véletlen), és ezzel nagyon sok nő így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!