Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenek a mai lányok?

Figyelt kérdés

Egy képen összefoglalva.

[link]

#külső #Csak a felszín #csak a külső számít
2019. okt. 3. 17:33
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

:D Magyarázod a hülyeséged! Szóval az okos emberek általánosítanak, a buták nem. Pfffffff...

Bakker, te tényleg menthetetlen vagy! Már nem tudom érzékeltetni a fejedben uralkodó sötétséget, mert már arra nincs szó! Tééééényleg vannak területek ahol általánosságokban kell gondolkozni???? Aztaaaa.... és akik ebben gondolkoznak, azok mind csúcsragadozó emberek? Aztaaaaaa...

Olvasd már el a kérdést!!! ILYENEK A MAI LÁNYOK?

Van aki igen, van aki nem. Gondolom te általánosítasz, és vagy igent, vagy nemet mondasz. Ilyenek a mai lányok többségében? Vagy esetleg sok ilyen lány van ma? Talán így már lehet is rá válaszolni korrekten.

Miért lennének a férfiak ösztönlények? A nők nem azok? Én is annyira vagyok ösztönlény, hogy 18 éve élek együtt a feleségemmel, és nem mentem félre. Sőt, sosem mentem félre! Aztán tudod hogy mennyi ilyen férfi van még? A lányok meg az érzelmesek? Én is az vagyok.

Akkor most megint mesélj az általánosításról.

Várj...általánosítások:

- a zsidók veszélyesek a nemzetre... (Németország)

- a szemüveges emberek veszélyesek a rendszerre (Kambodzsa- Vörös khmerek)

- az arabok terroristák (USA)

- a németek nácik, az oroszok kommunisták stb...

A kérdés nem az volt, hogy milyen állatok élnek a vízben, amik pikkelyesek (halak).

2019. okt. 4. 18:14
 22/22 anonim ***** válasza:

Légyszi, írd le még egyszer, hogy "magyarázod a hülyeséget", mert ettől az állatias viselkedéstől majd fülem farkam behúzom.

*Pffffffff*, én nem ezt mondtam. Én arról beszéltem végig, hogy semmi gond nincs az általánosítással. Az okos emberek hasznosítják ezt. Ezt mondtam.

Látom érvek híján a tanult budapesti elitpolgár már csak a személyes sértegetésben tudja kimeríteni akarta beteljesülésére tett kísérleteit, édes. Nem szeretnél politikusnak állni? Ahj, az nem menne jó, ott is feszt az általános trendeket használják :/

A vitánk nem is ebből a kérdésből indult ki, hanem a másikból, csak óvodás sértettségedben (te a sikeres felnőtt férfi) ide is kellett keverned.

Ilyenek a mai lányok? Van aki nem, van aki igen, viszont sajna a trendeket nézve, a facebookon és az instagrammon végig nézve egy idióta is letudja vonni a következtetéseket. Persze, afrikában az éhező nők nem postolnak, ázsia bizonyos részein sem, talán mexikóban sem, talán így a világ nagyobb részét nem az ilyen nők teszik ki, de itt európa lány ölében, a balkán felemelkedett melegségében, a környezetünkben ez van. Elmondtam már a másik kérdésnél is, ha te olyan ezeket a kérdéseket szó szerint értelmezed, akkor éppoly ostoba vagy, mint azok akikről mocskolódsz. Persze egyébként elkezdhetünk gyakorolni, hogyan tudunk az ázsiai nők kedvére tenni, hiszen sokkal többen vannak, csak épp a legtöbbünk valószínűleg k**vára nem velük kerül kapcsoltban. Mondtam már, hogy te sem úgy mész ki az utcára, hogy arra számítasz, hogy rádzuhan a repülő?

Igen, megint mit magyarázol? Hozol TÉVES általánosításokat. Nem az általánosítással van baj, hanem azzal, ha téves. Két külön vitát folytatunk.

2019. okt. 4. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!