Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenek a mai lányok?
7-es. Mi a gond? Te %-okban méred az embereket? Főleg egy ilyen oldalon? Van életed... :D
Én olyan szívesen részt vennék már egy találkozón! Komolyan! :)
Ha érdekel a 46%-om, akkor az azért van, mert én beleállok bármilyen vitába. Nem úszok az árral. Vállalom. Van önálló világképem, megvan a saját világom, köztiszteletnek örvendek, van bp érdemrendem, jól járnak velem az állatok, emberek, a természet. Van okom panaszra szerinted? Van feleségem, lányom, házam, autóm, céljaim... :)
Esküszöm, csináltatok egy 46%-os pólót! :D
Sem a ruha, sem a tükör, sem a kupi nem tetszik, de a lakást vinném.
Ha ilyen "mai lány" lennék, kihasználnám ezt a szép nagy teret, és szépen berendezném. De én úgy látszik nem mai lány vagyok, mert csak egy másfél szobás, tiszta garzonom van, ahol nem található egy ilyen ízléstelen gönc sem.
Nem! - Nem csücsörít, nem elég ri..cos a ruhája, nincs rajta tetoválás, és nincs cigi a kezében... kihagytam valamit? :)
29/F
Nem abban látom az embereket. Olyan sivár emberek vagytok. Még a poént se értitek. Egyébként tudom, mert amikor leírom az őszinte véleményem én is kapom sokszor a lepontozást, csak a választ nem kapom hogy miért is? Aztán elolvasom mégegyszer a válaszom és nem, nem írtam semmi olyat. Amúgy meg most is lepontoztak pedig aztán nem írtam semmi rosszat. Mondjuk mit is várok. 😂
Nehanyan biztosan, de mar az elejen kitudod szurni oket. A legtobb baratnommel egyetemben tobvabb tanultunk, haztartast vezetunk es mellette meg munkara is jut ido. Sokszor kerdez anyukam praktikakat tolem, hogy mit hogxan csinalok a takatitasnal, milyen markaju oblitot hasznalok, mert neki is nagyon tetszik.
Ha nekem nem.jon be, hogy egy srac a tobbmillios autojaval, a kerekabroncs vastagsagu fullos karorajaval meg a huszadik dubaji nyaralasaval probal imponalni mindenkinek a kepei alapjan, akkor tovabbhaladok. Olyan esetben is, ha ugyanilyen retkes a szobaja vagy sonteshez hasonloan sortol roskadozo asztal elott pozol...
12-es. Te született retardált vagy, vagy ezért sokat tettél? Ott van a cáfolat, csak fel kellene fogni! Te annyira sötét vagy, hogy fel sem fogod mely területeken kell általánosítani. Azért segítek:
Pl. A tengerekben élnek halak. Ez általánosítás, itt nem lényeges hogy milyen fajok. Az étlapon meg ez áll: Süllő roston. Csak érzed mi a különbség.
Ha már halak... azt sem lehet kijelenteni, általánosítani, hogy a halak szálkásak, mert pl. a kecsege porcos, és vannak tengeri halak is, amik azok.
Gondolom ezzel is egyetértesz: a szőke férfiak alacsonyak. Vagy a kövér emberek buták.
Ha meg már a butaságnál tartunk, a buta emberek általánosítanak...
Minden kutya harap. Tényleg? Na és amelyik nem, az már nem is kutya?
#Kocsis stílushoz magyar kocsis érdemrend... :D
Válaszoltam is rá. Próbáltam leegyszerűsíteni egy szinte, de van ahonnan már lejjebb nincs.
A tengerben halak élnek. Ez oké.
A férfiak ösztönlények.
A nők érzelgősek.
Hm kicsit sem hasonló a stuktúra.
Azon vitázunk, hogy van-e baj az általánosításokkal, vagy hogy van-e baj a helytelen állításokkal? Ez utóbbit nem vitatom, de nem erről volt szó.
Azok általánosítanak, akik képesek felismerni mintákat adott területeken. Ezek az emberek különböző területeken a legmagasabb pozíciókban dolgoznak, politika, közgazdászok, informatikusok. Csupa buta ember.
Vannak kivételek és? Gondolom te is kimersz menni az utcára és nem félsz attól, hogy rád zuhan egy repülő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!