Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sajnos nem sok sikerem van a lányoknál. Nagyon gyerekkepű vagyok, alig van kicsi borostám. Kicsit alacsony növésű vagyok, utcán rám se néznek a lányok. Barátaim nincsenek akikkel elmehetnék bulizni és így csajozni. Mit tegyek hogy fefigyeljenek rám? Lehet, hogy nem vagyok egy adonisz, de csúnyának se gondolom magam. Eléggé elkeserito a helyzetem. Üdv mindenkinek!2019. szept. 30. 20:07
2/5 anonim válasza:
Ha halat akarsz fogni,kérdezd a halászt,ne a halat.
3/5 anonim válasza:
"utcán rám se néznek a lányok" -nem is az ő dolguk az utcán való ismerkedés. Te nézd meg őket az utcán, és kultúrhelyen annak, aki tetszik udvarolj. Ha hiszed, ha nem, évszázadok óta működő módszer.
4/5 anonim válasza:
És adott esetben egyedül nem tudsz elmenni vhova csajozni? Ha nagyon akarnál magadnak barátnőt ennyit meg tudnál tenni szerintem
5/5 Rockarc válasza:
A csajozas soran milyen kepessegeid vannak, amivel fel tudod hivni magadra a figyelmet? Ami az atlagtol elter? Azokkal. De egy zoldre festett hajjal is 10-bol 10 tudni fogja, hogy ott vagy a kozeleben, a kerdes, hogy te hogy birod, ha radszegezodik a figyelem?
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!