Visszahúzódóbb tizenéves lányok, mit gondoltok erről?
Akik nem olyanok vagytok akik épp a neten mutogatják magukat félmeztelenül, gondoljátok hogy egy hozzátok hasonló sráccal lenne jó együtt lenni, kitartani és szeretni, vagy mennétek ti önbizalommal teli macsó csajozógépek mellé?
Kíváncsi vagyok az én hülye formámról kinek mi lehet a véleménye aki hasonlít rám, a trollok és nagyképűen kerüljék a kérdést ha lehet, thank you :)
A kérdés lényege a visszahúzódóbb embereknek:
-Egy hozzátok hasonló ember aki mindennél jobban szeret, nem akar egy beképzelt jól kinéző milliárdos nagyképű stb lenni
-Vagy egy macsó srác, de a többi infót nem mondom arról a fajtáról, mert letiltanak! :D
Elvileg ahogy én szeretnék egy lányt az már "túlzás" O_o
Nem vagyok nagy közösségi arc, de nem is vagyok nyúl. Nem mutogatom magam.
Itt fogsz megsértődni: amit írtál, az egyáltalán nem szimpatikus. Aki egyszer megégeti magát a fajtáddal, az onnantól kiszúrja, és menekül. Mielőtt a nagy szeretetnek kontroll mánia, féltékenykedés, passziv-agresszív manipuláció a vége. Szakítás után meg zaklatás, fenyegetőzés, fizikai agresszió, és öngyilkossággal zsarolás.
Soha, soha, soha többé!!!!!!
Inkább bármi más. Komolyan, azt is jobban elviselem, ha néha megver. Kevesebb fájdalmat okoz.
Làtod, ezért!
Attól, hogy nem vagy jókèpű és gazdag, mèg nem leszel rendes.
Attól, hogy valaki gazdag, sikeres és jól néz ki, még nem biztos, hogy egy agresszív bunkó.
Ír két idegen két sort, és itt vered magad, hogy amiért szánalomból nem kapsz puncit, inkább megölöd magad.
Szerinted kit érdekel??
Az, hogy valakit nagyon szeretsz, nem ugyanaz, hogy egy kullancs vagy, és megfojtod. Az nem szeretet.
Az ilyen kapcsolat ugyanúgy bántalmazó. Nem csak fizikai fájdalom létezik. Tudod te, hogy milyen hajnalban, mínuszokban jàrni a síneket, elemlàmpával, mert a "szerelmed" besértődött, és ír egy üzenetet, hogy vonat elé ugrik? Akkor inkább verjen a pasim. Az gyorsabban gyógyul.
A te fajtád kerülje mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!