Van más olyan tizenéves is, aki nem csinált semmit a nyáron?
Figyelt kérdés
Én nem voltam sehol egész nyáron, nem szoktunk nyaralni menni. Barátaim pedig nincsenek, akikkel mehettem volna valahová, ezért itthon voltam egész végig.2017. aug. 15. 12:56
1/10 anonim válasza:
2 eve nekem is ilyen a nyaram. Bar iden most parszor talalkoztam nehany baratommal de ennyi. 17/L
2/10 anonim válasza:
Hát mi se szoktunk nyaralni menni (bár nekem nem is hiányzik), csak párszor vagyok haverokkal. Szóval nem vagy egyedül.
16/F
4/10 anonim válasza:
Tábor, plusz egy-két találkám volt, barátaim nekem sincsenek, nyaralni sem mentünk.
5/10 anonim válasza:
hát én se nagyon 3x családdal mentem strandra meg
nyár elején tesómmal mozi meeg inkább megyek diákmunkára barataim nekem se nagyon vannak
6/10 anonim válasza:
Idén mi se voltunk sehol, mert lakásfelújításra ment el a lóvé, de azért így is jártunk haverokkal mindenfelé a városba. Aki akar, az azért ki tud mozdulni. :)
F16
7/10 anonim válasza:
A nyaraláson kivül (1hét) semmivel nem tellt az nyaran😒
Khmm nincs eletem🙄😳🙄
8/10 anonim válasza:
igen, ráadásul nagyon zavaró látni, hogy mindenki megy össze vissza ahova csak tud, plusz a sok fesztiválozó, irigy vagyok rájuk:(
10/10 anonim válasza:
En idén kivételesen 2 nyaraláson is részt vettem a szüleimmel, de általában mi sem megyünk nagyon sehova. Barátaim nekem sincsenek, szóval a szabadidőm nagy részét én is csak itthon töltöttem, és próbáltam elfoglalni magamat valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!