Visszahúzódóbb tizenéves lányok, mit gondoltok erről?
Akik nem olyanok vagytok akik épp a neten mutogatják magukat félmeztelenül, gondoljátok hogy egy hozzátok hasonló sráccal lenne jó együtt lenni, kitartani és szeretni, vagy mennétek ti önbizalommal teli macsó csajozógépek mellé?
Kíváncsi vagyok az én hülye formámról kinek mi lehet a véleménye aki hasonlít rám, a trollok és nagyképűen kerüljék a kérdést ha lehet, thank you :)
Egyrészt, a legtöbb "kinek-mi kell" dologban nem az érintetteket érdemes megkérdezni, hanem a másik oldalt. A legtöbb ember úgyis az ideálisabban hangzó dolgot mondja, mert magáról van szó. Ha másról kell nyilatkozni, akkor már nem húzza senki maga felé a kezét...
Szóval, ez alapján válaszolnék: A legtöbb visszahúzódó lány ugyanúgy macsóra vágyik. Elég megnézni, hogy a sorozatoknak, fiúbandáknak és hasonlóknak mekkora fanbázisa van visszahúzódó csajokból.
A másik oldalról meg részben egyetértek 80%-ossal. Nem tudom, hogy pontosan milyen vagy, de az érezhető, hogy valami nincs veled rendben. Attól, hogy nincs önbizalmad és ilyesmik, még nem leszel eleve kedves. Én pl. alapvetően sokszor elég paraszt vagyok, de a közelebbi emberek mind kedvesnek tartanak.
Miért nem lehet úgy választ adni, hogy ne legyen a kérdező még jobban a földig döngölve?
Inkább ez a viselkedés a szánalmas kedves eddigi válaszolók többsége. :D
18. válaszolónak, meg a többi majomnak:
tényleg rohadtul segítségnek minősül, amit eddig leírtak neki..
igazad van baszus:D
mert tényleg nehéz elképzelni, hogy lehet valaki olyan állapotban, hogy már nem tud magán segíteni, mivel nem akar.. és, hogy miért nem akar? mert a világ tele van ilyen önző gyökerekkel..
elismerem, hogy te ilyen erős vagy, hogy mindenből felállsz magadtól, de fogadd már el, hogy ezt nem mindenki "teheti" meg.
a gec*ség az megy láthatóan, mert okoskodni könnyebb..
gratulálok, még egy szinttel fentebb léptetek a "mennyire tudok bunkóf@$# lenni" játékban 👏👏
kár, hogy ezzel a másiknak nyomtatok game overt.. de szép munka idióták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!