Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai férfiak tényleg ennyire unalmasak társkeresőn?
Ugyanaz a sablon szöveg, mizujs? Mit dolgozol? Mi a hobbid?
Ennyire unalmasak már? Nekik ez nem unalmas? Semmi fantázia manapság
Ha unatkozo troll vagy szard le amit irok.
De ha nem..eleg banat no lehetsz panaszkodsz a tarskeresos ferfiakra, mikor valahogy te is felkerultel oda. Elmondom mi a szitu tobb csajom is volt mar onnan nem a semmirol pofazok. Ha egy lany nem ir semmit magarol hanem odabax nehany ugyanabbol a tukorbol keszitett kepet, akkor megis milyen erdekes dologrol lehetne beszelgetest inditani? Elvarjak az izgalmat de vicces jogy pont azok az erkolcsileg csodtomeg nok, akiknek egy csipkebokor is erdekesebb. Egyszer rairtam egy csajra, aki csak egy idezetet irt egy filmbol “magarol”. Ki kerestem honnan van, majd megkerdeztem te is nagyon szereted ezt a filmet. Soha a budos eletben nem lattam azt a filmet amelyikbol volt, es ez a csaj 1 eve a baratnom. Szoval levezetem a tanulsagot ha nem menne. Ha erdes inditast vagy ismerkedest varsz el, ahhoz neked sem ilyen unalmas szar eletet kene elned. Peace ✌️
Szerintem itt mindenki nagy tevedesben van! Ugynaz a nő vagy férfi ha olyat talal3aki külsőre tetszik neki,akkor egyből nem lesz unalmas,ha meg nem jössz be neki akkor azért unalmas mert nem érdekli es csak le akar rázni!
Külső számít!
Utana a jellem. Nyilván amelyik ferfi alpári szavakat hazsnal ami neki terneszetes hetkoznapi az ne csodalkozzon h a kutya se kivancsi rá,hiaba ir szép bemutatkozo szöveget.
Amugy meg en se értem a nyafis csajokat! Ha átlagosan indit vki az ismerkedes mit dolgozol hol élsz mi a hobbid. Nem tudom mi bajotok van ezzel? Ha meg kiralyfi szöveget ir az se jó ezeknek a csajoknak.
Akkor ezek a csajok írják már le hogy milyen komunikaciot szeretnének! Na erre kivancsi vagyok!
Én igazat adok a 13-as válaszolónak. Szerintem is az van, hogy jajjj, miért ír nekem egy ilyen, számomra nem tetsző férfi???
Ha viszont egy jóképű, daliás lovag oda fittyent egy "helló, mizu"-t, egyből beindul a fantázia.
Tényleg unalmas?
Akkor tessék, mond meg, mondjátok meg miről szeretnétek hallani és beszélgetni első körben!
NA? Mondj konkrét dolgokat amit hallani szeretnél. Hajrá!
Én meg azt vettem amúgy észre, hogy k**úrvára mindegy a nyitó beszéd, ha tetszel a másiknak akkor az is elég.
De halljuk, mond meg te mit hallanál.
Illetve mond meg, hogy TE hogyan kezdenéd a beszélgetést, ha te írnál rá a férfire.
A társkereső a nőknek csak egy nagy szórakoztató arckép gyűjtemény. Átszaladnak rajta, hátha valakin megakad a szemük. Érdemes kamus accot csinálni valami macsó, jóképű pasi fotójával. Aztán lássatok csodát.
A rendes, normális pasi az úgy kezdődik, hogy első körben jól néz ki. Cseszheted te a 1000 karakteres bemutatkozódat, meg hogy mi a hobbid. Szó szerint nevetséges ez az erőlködés. Ha bejössz egy nőnek, akkor úgyis lesz rá mód, hogy beszélj róla.
Egyszerűen egy társkeresőn nincs más fegyvered, csak a fotód. A való életben van esélyed beszélgetni, ott egyből látja a karaktered. Van idő arra, hogy megismerjen belőled 1-2 dolgot.
A neten meg van 2-3 másodperced... az is csak azért annyi, mert megnézi a fotód. Bár, sok pasi elvérzik 1-2 másodperc alatt is, ráadásul a kicsi, bélyegképen. Esetleg ha van benned fantázia, megnéz nagyban is, de sokszor az még rosszabb. Ezek után szerinted elolvassa a bemutatkozó soraid??? :D
Megmondom mi a helyzet. Azok a nok, akik kiraknak 1 fenykepet magukrol es nulla betut irnak magukrol, azokat szepen balra doblaja az ertelmesebbje. Minek az olyannal barmit is kezdeni, akinek az osszes mondanivalo kb annyi, hogy szep vagyok, irjatok? Ha ennyire igenytelen arra, hogy masok hogyan latjak, nemcsak kulsoleg, hanem belsoleg is, na az a tipikus banat no. Rogton latszik, hogy egyaltalan nem nyitott, felszines. Az ilyeneket meghagyom azoknak, akik egy kep alapjan szerelmesek lesznek.
Az a no, aki egy szepen felepitett profilt keszit annak van eselye, hogy olyanok is rairjanak, akiket o is tobbre tartana. En sose szaladtam bele olyanokba, akik nem valaszoltak. Nyilvan nem is irtam ra az osszesre. Akin nem latszott, hogy tenyleg tesz erte, hogy ertelemes embert talaljon, az nekem nem tartozott a celcsoportomba. Nekem ez boven bevalt, ma sem csinalnam maskepp.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!