Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai férfiak tényleg ennyire unalmasak társkeresőn?
Ugyanaz a sablon szöveg, mizujs? Mit dolgozol? Mi a hobbid?
Ennyire unalmasak már? Nekik ez nem unalmas? Semmi fantázia manapság
A mai lányok miért ilyen sipákolósak a neten?
Igazából ez relatív, én pl kreatív indító szöveggel szoktam kezdeni, az se elég jó, akkor meg minek erőlködni?
Itt gyakorin hamarabb sikerült lányokkal összeismerkednem, mindezt úgy hogy átmentem már facebookra is velük dumálni, így nem voltunk ismeretlenek egymás számára. Így a társkeresőket én már kerülöm mint a pestist, mert értelmetlen sz.r az összes és csoda, ha lehet normálisan kommunikálni az illetővel.
Nézzünk egy átlagos társkeresőt.
Jobb esetben jut 1000 nőre 5000 férfi.
Mindegyik nő kap jó sok levelet, még egy férfira sem fog senki soha rá írni.
Egy férfinak kapásból meg kell küzdeni másik 10 férfival, amikor ír egy nőnek, holott még kb semmit nem tud a nőről, csak elolvasta az ő "sablonos üres" profilját, de persze EGY levélben már is hozzuk le a csillagokat.
Erre a levélre egy válasz sem jön, mert úgy is 20an írtak a nőnek, kiválasztja a számára legszimpatikusabbat, és a másik 5000 férfi közül bizony megesik, hogy nem mi vagyunk a legjobbak és a többiek meg b*sszák meg. Ezt újra és újra játszuk el, még 40-50 másik nővel és mindegyiknek személyre szabott csillag lehozós levelet írjunk, hátha szerencsénk van, mindezt úgy, hogy ismétlem, még nem is tudunk semmit a nőről.
Gondolom ez lenne az igény, igaz?
Én általában fantáziadúsan indítok de amikor nincs egyetlen mondat sem odaköpve és a képek semmitmondóak akkor tudod igencsak nehéz valami ütőssel előállni. Ilyenkor nekem van egy olyan érzésem, hogy nem keres társat csak nézegeti hányan likolnák meg.
Ennyire unalmasak lennének a nők fent, hogy nincs mit mondaniuk? Nincs hobbijuk nem érdekelné őket semmi? :D
Érdeklődni a másik felől ha nem tudunk semmi gáz lenne manapság? :D Én nem lyukra játszom hanem kapcsolatra és a frappáns megkeresés után engem igenis érdekelnek ezek is, hogy tudjam van-e értelme foglalkozni vele tovább vagy nagyon eltérő világ vagyunk.
Sajnos neked is tenned kell azért, hogy az érdekesebb emberek látókörébe kerülhess.
Kedves kérdező.
Én nem társkeresőm. Egyébként nem csak társkeresőn megy ez, hanem a valóságban is de én nem emiatt sírok. Tudod én személy szerint miért nem megyek oda egy nőhöz sem? Mert MAJDNEM mind ugyan olyan.
Ugyanolyan üres, ugyanúgy nem mutat fel semmit, mellette nagy az arc elvárás. Ugyanolyan buta, ugyanúgy néz ki, semmi önálló gondolat vagy jellem. Ugyanaz a társadalom által kinevelt üres zombi. Nem csak a nők, a férfiak is. Majd ha valaki egy iciri-picirit is felkelti a figyelmem, ígérem neked, hogy oda megyek. Régebben volt. Egy jó ideje már nem találok ilyet, pedig figyelek.
Egyébként pedig, te miért vagy társkeresőn? Te is annyira buta vagy, hogy nem veszed észre, hogy kvázi a hozzászólásoddal, hülyét csinálsz magadból a kérdéseddel. Totál ellentmondás, vegyítve egy kis butasággal és kész is a csalódott bosszúszomjas nő. Elvárod, hogy személyre szabott levelet kapj, azoktól a férfiaktól, akiknek reméled soha nem lesz senkije és magányosan hallnak meg. Szép jellem :)
6-ra:
Ha ennyire lenézed a társkeresőn levő férfiakat, akkor te minek vagy rajta?
Megfejtés:
Mert élőben SENKI nem vesz észre!
Etessétek a trollt!
Ugyanez volt az előző törölt kérdés is, ott is egy nő adta elő magát hogy milyen gyengék és szemetek a férfiak. Most itt van megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!