Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn, pl tinderen újabban miért abban mérik a nők a férfiak személyes értékét h milyen frappáns bemutatkozással nyitnak?
nem abban merjuk, de nagyon faraszto az otvenedik milyen napod volt meg hogy vagy. ha ennyi kreativitas nem szorul valakibe, en sem fogom megeroltetni magam.
oh es igen, lanykent EN szoktam kezdemenyezni es mindig frappansan nyitok, nem ugy mint a pasik 90%a.
Azért megnézném, hogyha a csajoknak kéne nyitnia tinderen, akkor ők milyen frappáns szöveggel nyitnának :) Mert elvárások vannak, de a férfinak ne legyenek, mertazmilyenmár...
Nem szoktam görcsölni, csak rájuk írok, hogy "Szia! Szeretnélek megismerni, volna kedved beszélgetni online, aztán idővel személyesen?". Akinek ez nem tetszik, az várja tovább a herceget fehér szamáron :)
Nem vagyok fent társkeresőkön, de például Instagramon szoktak írni, ez a legutóbbi kettő üzenet, amit kaptam:
"szia"
és
"Szia, nagyon jó a Daenerys cosplayed, te csináltad? Hogy tetszett az utolsó évad? Szerintem elég pocsék lett, főleg Dany elrontása. Felteszem ő a kedvenced, vagy csak nem szerettél volna férfi karakternek beöltözni? :D"
Szerinted melyikre válaszoltam?
Amúgy nem lehet ilyesmikben mérni valaki "értékét", de azt igen, hogy mennyire szeretne ismerkedni, vagy, hogy van-e bennünk közös vonás és/vagy érdeklődés.
21/L
jo, es azt sem tudjak hogy mi volt a jelem az oviban, vagy hogy mi akartam lenni kiskoromban, vagy hogy mi lenne a 101es szobamban. megsem ilyeneket kerdeznek, amire jo is lenne valaszolni, vagy kialakulhatna egy diskurzus, hanem az unalomig ismetelt, meg 50 lanynak aznap elkuldott sablonokat. unalmas, kiabrandito.
nem mondom neha valaszoltal ezekre is, de valahogy nekem olyan erzes, hogy
1)ha nem kepes mashogy (erdekes parbeszedet kezdemenyezve) ismerkedni az gaz, ugyis befullad a beszelgetes
2)ha kepes ra, akkor csak nem akarta megeroltetni magat, mert valszeg en vagyok aznap a 48. akinek elkuldte hatha ez valaszol alapon
es mindenketto lelombozo..
"Azért megnézném, hogyha a csajoknak kéne nyitnia tinderen, akkor ők milyen frappáns szöveggel nyitnának :)"
Általában ha írtak is nekem nők, az kimerült a "szia" és a "mi járatban az oldalon" szintű szövegekben.
De férfiként azért írj Pulitzer-díjas köszöntőszöveget, különben egy szánalmas szexéhes incel lúzer vagy. :D
Ha már a szexéhes nyitószövegekről van szó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!