Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan nők társkeresőn akik csak online társat akarnak?
Figyelt kérdés
Nem akarok találkozni. Nekem teljesen jó egyedül szexuális vágyam is elég alacsonyan van, de egy beszélgető társat, online társat szeretnék, lusta vagyok találkozni, randira járni, szóval találkozni nem akarok, sok társkeresőn fent vagyok, sok nővel beszélek, de előbb utóbb szinte mindegyik találkozni akar és firtatja a randit. Én próbálom húzni az időt és mondani hogy még nem De így előbb utóbb eltűnnek2019. szept. 22. 09:32
1/5 anonim válasza:
A nők maguk sem tudják mit akarnak... vagyis de! Mint az ovis kislányok, a herceget! A ronda, hétköznapi férfi szolgáktól undorodnak, ők maximum csak bókolhatnak nekik.
2/5 anonim válasza:
Ehhez nem szükséges társnak sem lenni, amit te akarsz. Simán felmész egy chat oldalra és ott összebarátkozol valami nővel. Azok az oldalak pont erre vannak, hogy beszélgessél. Ne társkeresőkre járj, ott az emberek társat és nem beszélgető pajtást keresnek.
4/5 anonim válasza:
Nem jó helyen keresel. Keress levelező társat, online barátot. A társkeresők nem erre lettek kitalálva, természetes, hogy a nők egy idő után eltűnnek, ha azt érzik nem akarod ezt te komolyabban.
5/5 anonim válasza:
penpalworld.com
:)én is hasonlóan vagyok és van pár nagyon kedves levelezőtársam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!