Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válogatós nőként milyen teljesitményre vagy képes, amire hivatkozva jogosan vagy válogatós?
Már nincs válogatási helyzetem, mivel kapcsolatban élek, ez igaz. De volt, és úgy jutottam el a mostani páromhoz, hogy rengeteget válogattam, éveken át. Akkor kaptam rendesen a savat pár visszautasított gyökértől. :D Ha egyszer szingli leszek, megint válogatni fogok.
Szóval de, meg vagyok szólítva, mert egy válogatós nő vagyok.
Amúgy hogyne lenne JOGOM válogatni? Mindenkinek van joga, mivel mindenki azzal áll össze, akivel akar. Pont fordítva van, mint mondod. Joga mindenkinek van, lehetősége viszont nem.
Ja, kihagytam: Nem vagyok semmilyen szószólója a női nemnek, én a magam nevében válaszoltam a kérdésre. Kevés vagy te ahhoz nagyon, hogy bármilyen fogást találj rajtam a vergődéseddel.
Csak a kérdésre válaszoltam, ennyi.
23 as
Na látod azert sem vagy tökéletes mert felveszed a kesztyűt az olyan embereknek akik frusztrálva érzik magukat a nők altal, akiknkokoasarazták őket. Közben nem veszed észre hogy ugyanazokkal a gyökerekkel vitatkozol akiket anno visszautasítottál mert nem ütötték meg a mércédet.
Én tökéletesen igazat adok neked. Én is szívesebben eszek egy adag bélszínt egy nívós étteremben mint hogy telefonáljam magam szeméttel a mekiben.
Semmilyen "teljesítményre" nem vagyok képes, pusztán arról van szó, hogy olyan emberbe tudok csak beleszeretni és olyannal tudok hosszútávon tervezni, aki hozzám hasonló. És közel sem a külső itt a lényeg, hanem pl. a hasonló világnézet és hasonló jövőkép/célok. Na, ez már egy erős szűrő.
Egy "teljesítmény" az egyetemi végzettségem, ami nekem nem csak egy papír, hanem egyben a hobbim is. Szerencsére megtaláltam a páromat, aki szintén ilyen végzettségű.
" Közben nem veszed észre hogy ugyanazokkal a gyökerekkel vitatkozol akiket anno visszautasítottál mert nem ütötték meg a mércédet."
Észreveszem én, csak egyszerűen nem bírom ki. :'D
Az válogat aki csak akar, nem kell hozzá felhatalmazás. Ő élete, azt csinál amit akar.
Például én is csak finomakat akarok enni, pedig nem tudok főzni.
# 28
Aki nyilvánvaló hülyeséget beszél, az te vagy. Akárhogy, erőlködsz, rám nem fogod kiterjeszteni a mocskodat. Férfiak és nők nagy részére is igaz, hogy moslékot zabál, túlsúlyos, bagós és unintelligens, de nem mindenkire. Azért a fiatal, értelmesebb rétegben akadnak sokan, akik igényesebbek magukra szellemileg és fizikailag is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!