Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Válogatós nőként milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válogatós nőként milyen teljesitményre vagy képes, amire hivatkozva jogosan vagy válogatós?

Figyelt kérdés
2019. okt. 3. 11:36
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
12&19 Látod, nincs értelme ilyen kérdésekre válaszolni, mert ha bőven kimerítő választ adsz az általuk szabott kritériumok szerint, akkor is diszkvalifikálva vagy, ha a válasz nem tetszik.
2019. okt. 3. 14:02
 22/33 anonim ***** válasza:
91%

Már nincs válogatási helyzetem, mivel kapcsolatban élek, ez igaz. De volt, és úgy jutottam el a mostani páromhoz, hogy rengeteget válogattam, éveken át. Akkor kaptam rendesen a savat pár visszautasított gyökértől. :D Ha egyszer szingli leszek, megint válogatni fogok.

Szóval de, meg vagyok szólítva, mert egy válogatós nő vagyok.

Amúgy hogyne lenne JOGOM válogatni? Mindenkinek van joga, mivel mindenki azzal áll össze, akivel akar. Pont fordítva van, mint mondod. Joga mindenkinek van, lehetősége viszont nem.

2019. okt. 3. 14:08
 23/33 anonim ***** válasza:
94%

Ja, kihagytam: Nem vagyok semmilyen szószólója a női nemnek, én a magam nevében válaszoltam a kérdésre. Kevés vagy te ahhoz nagyon, hogy bármilyen fogást találj rajtam a vergődéseddel.

Csak a kérdésre válaszoltam, ennyi.

2019. okt. 3. 14:11
 24/33 Zsoltmester ***** válasza:
11%
Egyetértek a 7essel. Az is hozzá tartozna a válaszhoz, hogy mi az ami nem zavar, mivel benned is van hiba. Az,hogy itt mindenki perfect külsőre sportos nem dohányzik szeret főzni az kicsit durva. Valójában több nő dohányzik mint férfi, és egy bundás kenyeret sem képesek megcsinálni maguknak sem, ha meg a férfinak kéne főzni az meg egyenesen sértés nekik. Csúnyán beszélnek, 30 éves nők úgy viselkednek mintha tinik lennének, több partnerünk volt mint a férfiaknak aztán itt meg bizonygatják, hogy milyen válogatósak és hogy ők tökéletesek 😁
2019. okt. 3. 14:25
 25/33 anonim ***** válasza:
65%

23 as

Na látod azert sem vagy tökéletes mert felveszed a kesztyűt az olyan embereknek akik frusztrálva érzik magukat a nők altal, akiknkokoasarazták őket. Közben nem veszed észre hogy ugyanazokkal a gyökerekkel vitatkozol akiket anno visszautasítottál mert nem ütötték meg a mércédet.

Én tökéletesen igazat adok neked. Én is szívesebben eszek egy adag bélszínt egy nívós étteremben mint hogy telefonáljam magam szeméttel a mekiben.

2019. okt. 3. 14:26
 26/33 anonim ***** válasza:
97%

Semmilyen "teljesítményre" nem vagyok képes, pusztán arról van szó, hogy olyan emberbe tudok csak beleszeretni és olyannal tudok hosszútávon tervezni, aki hozzám hasonló. És közel sem a külső itt a lényeg, hanem pl. a hasonló világnézet és hasonló jövőkép/célok. Na, ez már egy erős szűrő.

Egy "teljesítmény" az egyetemi végzettségem, ami nekem nem csak egy papír, hanem egyben a hobbim is. Szerencsére megtaláltam a páromat, aki szintén ilyen végzettségű.

2019. okt. 3. 14:29
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

" Közben nem veszed észre hogy ugyanazokkal a gyökerekkel vitatkozol akiket anno visszautasítottál mert nem ütötték meg a mércédet."

Észreveszem én, csak egyszerűen nem bírom ki. :'D

2019. okt. 3. 15:08
 28/33 Zsoltmester ***** válasza:
100%
25 most meséld el szépen hogy te mitől vagy frusztrált, ha már másokról ennyire tudod a nyilvánvaló hülyeségedet.
2019. okt. 3. 15:25
 29/33 Hamvas rétihéja ***** válasza:
100%

Az válogat aki csak akar, nem kell hozzá felhatalmazás. Ő élete, azt csinál amit akar.

Például én is csak finomakat akarok enni, pedig nem tudok főzni.

2019. okt. 3. 15:57
 30/33 anonim ***** válasza:
34%

# 28

Aki nyilvánvaló hülyeséget beszél, az te vagy. Akárhogy, erőlködsz, rám nem fogod kiterjeszteni a mocskodat. Férfiak és nők nagy részére is igaz, hogy moslékot zabál, túlsúlyos, bagós és unintelligens, de nem mindenkire. Azért a fiatal, értelmesebb rétegben akadnak sokan, akik igényesebbek magukra szellemileg és fizikailag is.

2019. okt. 3. 16:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!