Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válogatós nőként milyen teljesitményre vagy képes, amire hivatkozva jogosan vagy válogatós?
"mennyiségre, hanem a minőségre megy! Nem fogta fel, olyan buta volt, hogy a négy év magány az nem minőségi elvárás, hanem egy nagy büdös semmi!"
Tudod, inkább 4 év egyedüllét (ami nem egyenlő a magannyal), mint egy nem megfelelő pasi, csak hogy legyen.
Én az elvileg legkapósabb koromban (20-as éveim elején), kisgyerek és egyéb akadályozó tényezők nélkül voltam egyedül 2 éven át. Kizárólag olyannal voltam hajlandó összejönni, aki minden olyan preferenciámnak megfelelt, amiből nem voltam hajlandó engedni. Inkább én kérdezhettem volna a nálam próbálkozók kb. 70-80%-ától, hogy egyáltalán mi a jó eget képzel magáról, ha azt hiszi, hogy van esélye.
Egyébként 10-ből kb. 7 férfi tart nagyon szép és kapcsolatra potenciálisan alkalmas nőnek, a maradék 3 közül 2 pedig szimplán csak megd_ugna, 1-nek meg nem kellek. Karakteres, szép arcom van, az alakommal pedig nagyon sokat foglalkoztam (edzés + kaja), ápolt, csinos, nőies öltözködésem van, felveszek szexibb ruhákat is, de sosem megyek át az útszéli kategóriába. Tehát külsőre eléggé hozok egy szintet. Ezek mellett tanult vagyok és intelligens, ha valamit szeretnék, nem adom fel, hanem teszek érte, hogy elérjem. Soha nem ülök a langyos kakiban. Hűséges vagyok, soha nem csaltam meg senkit, és 100%-ig biztos vagyok abban, hogy soha nem is fogok. Sok témában igyekszem tájékozódni, tehát sok ember számára lehetek jó beszélgetőpartner, nem ülök kukán, majdnem minden hétköznapibb (vagy bizonyos területeken szakmai) beszélgetéshez hozzá tudok szólni, elvontabb témákat is szeretek. Szinte mindenre vevő vagyok, nem vagyok unalmas. Nagyon tudok szeretni, ragaszkodó vagyok, nem dobom el a másikat csak úgy, mert éppen nem az van, amit én szeretnék. Nagyon szeretek kedveskedni, meglepni a másikat. Szeretek főzni is, napi szinten főzök jelenleg is a páromra. Ha bármi probléma adódik az életben, alap, hogy teljes mellszélességgel állok a párom mellé, és problémafókuszúan, hatékonyan próbálok segíteni, amennyit csak bírok.
Nyilván vannak hibáim is, mielőtt belekötne bárki is, nem is kevés. De az volt a kérdés, hogy milyen alapon vagyok válogatós, mit tudok nyújtani.
Hasonlót keresek. Ennyi.
Valami morális éhező, vagy fideszes szintű emberrel nem tudnék mit csinálni, ahogy sokan mások se.
12 es
Na ez a kérdés pont nem rólad szól. Nézz körül, a legtöbb nő nem ilyen es a legtöbb pasi sem.
Az a nő aki olyan mint te lehetnek olyan igényei amit ő maga is teljesít vagy überel.
A kérdés azokról a plázapic sákról szól akik kikenve vonulnak, odahaza pedig minden retkes mocskos. Tanulatlanok, a körmösön és pilláson kívül semmi nem erdekli őket. De elvárásaik vannak.
A pasiknak is van egy ilyen rétege. Ezek egymáshoz valók, csak az elvárasok nem találkoznak, ezért ide jönnek picsogni a gyk ra
Megkaptad a női válaszokat:
- Hasonlót keres: Tökéleteset
- Nem jön össze akárkivel, csak aki megfelel neki: a tökéletes.
Egyébként az a probléma, hogy mivel a férfiak kezdeményeznek a nőknél, a nők ezzel visszaélnek (van még rajt kívül más is, aki biztos jobb), de soha nem lesz jó senki sem. Az idő telik, a jelentkezők fogynak, azt marad ennek a férfinek a kergetése, de sose jön szembe az utcán:
:D
Rendszeresen sportolok, szabadidőmet is szeretem aktívan tölteni, részt veszek teljesítménytúrákon, élményfutásokon, utazok, hasonló életvitelű társat szeretnék. Nem dohányzom, nemdohányzó társat szeretnék.
Válogatok ezek mentén, szerinted jogtalanul?
A hetes vagyok. Kaptunk két kiváló önreklámot, amiből csak az nem derül ki, hogy vannak-e hibáitok és vállaljátok-e azokat.
Éppen itt a baj. Én is tudok csodaszépeket írni magamról.
Jól mondta egy előttem szóló, a nők visszaélnek vele, és még büszkék is rá.
A hetes
A kérdés az volt, hogy milyen teljesítményre vagyunk képesek, ami alapján úgy gondoljuk, jogosan válogathatunk. A pozitív dolgokra vonatkozott a kérdés, arra, hogy mi mit tudunk nyújtani. Eléggé bűzlik az izzadságszagtól, ha önreklámnak nevezed. Még oda is írtam a sok fogyatékos kedvéért, hogy vannak hibáim bőven, csak most a kérdés nem arra vonatkozik. 6 éve élek kapcsolatban, nincs szükségem önreklámra, csak leírtam, hogy mire hivatkozva válogattam.
A hibáim: Sértődékenység, lobbadékonyság, könnyen fel lehet dühíteni, okoskodó, szőrszálhasogató vagyok, nem vagyok túlzottan gyerekszerető, mindent az utolsó pillanatra hagyok, bizonyos helyzetekben szorongok. A párom számomra teljesen megfelelő társ, de neki is van ugyanennyi hibája.
Eleve nem is a megszólítottak körében vagy, hiszen párkapcsolatban, állítólag hűségesként NINCS válogatási helyzeted. Innentől önjelölt ügyvédként a női nem valamiféle szószólójának kikiáltva önmagad tökéletesen hiteltlen vagy.
És nem, NINCS jogod válogatni. Válogatni lehetőséged VAN, nem jogod. Illetve volt.
Komolyan, mintha én a tini társkeresőre mennék.
a hetes, 39 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!