Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor ismerkedjek, ha átlag heti 60 órát dolgozok és ~14et utazok? F31
A sógorom pontosan ezt csinálta, teljesen ugyanilyen szituációban, mint te, sok utazás és rengeteg túlóra, és nem tudta abbahagyni a melót, még az életkor is stimmel. Azt találta ki, hogy minden pénteken eljár salsa klubba, és ezt a naptárába mint kötelezően betartandó elemet vitte fel. Aztán bumm, pár hónap múlva megismerkedett ott a sógornőmmel, és már 10 éve boldog házasok 3 gyerekkel. A munkája továbbra is igen sok, de mivel ott a család is, mindig megtalálja az egyensúlyt.
Szóval a példából kiindulva ez is fegyelem kérdése először, hogy rávedd magad, hogy arra a heti 1 (vagy kétheti 1, nem tudom, hogy férne bele neked) alkalomra mindenképpen elmenj. Aztán hátha.
"Mindig azt mondják, hogy nem létezik otthoni munka."
A szakképzetlen, 8 általánost végzett, egy bővített mondatot helyesen leírni nem tudó kérdezőknek valóban nem létezik. Senki nem írt olyat szerintem, hogy szaktudással ne lehetne otthonról dolgozni, sok pénzért.
Hát Magyarországon jobban szeretik a személyes találkozást valami miatt, ezért vagyok az irodában, sokszor jönnek-mennek az ügyfelek. Vagy néha nekem kell mennem.
Fogadhatnám otthon is őket, csak az rossz képet fest.
USA-ban más, ha pl. európai vagy, akkor nagyon ritkán kell személyesen megjelenni, nekik elég a kamerás kapcsolattartás, fontosabb esetekben kell csak USA-ba utazni.
Bárki csinálhatja, nálam jóval többet is keresnek ezen emberek. Elvégzel egy matematikus szakot, aztán szakosodsz pénzügyi matematika téma irányába, és szerzel 6év tapasztalatot valamelyik nagyobb banknál, utána nem fogod tudni az ügyfeleket levakarni magadról. Az amerikaiak pedig imádják a kelet-európai matematikusok az, mert megszokták, hogy kilóra meg lehet venni bárkit.
Mondok egy példát:
2napja nem aludtál, és közli az amerikai ügyfél, hogy neki holnap utánra kell eredmény. Olyan nincs, hogy nem érsz rá. Ha azt mondod nincs rá kapacitásod, akkor elnézést kérnek, hogy 100 dollárt ajánlottak első körben óránként. Legyen 200, ha elkezded magyarázni, hogy TÉNYLEG NINCS KAPACITÁSOD RÁ, akkor "jó hát értem én", mennyi legyen? 300-400?
Nincs olyan, hogy valaki az ügyfeled, beesik valamivel az utolsó percben és nem csinálod meg. Hozzászoktak, hogy a pénz nem számít, az életed sem számít, semmi sem számít, ha kell akkor kell..
Szinte lehetetlen óránként 400 dollárra nemet mondani, azt mondja magában az ember "ezt még megcsinálom, aztán legközelebb nemet mondok". De legközelebb sem könnyebb nemet mondani. Persze nem mindig ennyi, de nem hagynak békén. Ezt csináltam másfél évig. Kihajtottam magamból az összes lelket, szív problémákkal kórházba kerültem.. megfogadtam, hogy többet nem dolgozok nyugati ügyfeleknek.
Itthonra dolgozni könnyebb. Könnyebb nemet mondani. Kevésbé agresszívak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!