Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nötársaim, érzékelitek, hogy negyven felett minden ápoltság, sport es hialuron ellenére, az erdeklödö ferfiak száma megcsappan?
Minek egy 40 éves nő, ha kaphat az ember huszonévest is, aki ráadásul felnéz rá és ugyanúgy szeret?
Negyvenes nőnél már akkora az elvárások listája és annyira "tudatos" a nő hogy mindenki fél tőle.
28 vagyok, érzékelem!
Már csak minden második tini néz meg az utcán, minden első pedig pirulva magáz!
A beteges 30 felettiek is kikoptak, manapság nem engem szólítanak meg buszon, utcán, mint 14 éves koromban, hanem más 14 éves lányokat.
Hatalmas veszteségnek érzem, gyászolom is a rajongásuk.
Szerintem azt erzekelik, hogy tul sok a kreten, es keves a normalis ferfi. Es ezt barmelyik korosztalyban ugyanez. A masik problemajuk meg az szokott lenni, hogy a normalis ferfiak kapcsolatban vannak, alig van szabadon kozoluk valaki. Csak azert irtam vissza, hogy ne mosolyogjal olyan nagyon azon a magas lovon, leszallhatsz nyugodtan a foldre.
Ja mindenkeppen valaszolj, hogy nokent irtad ki a kerdest. MErt az szokott a kovetkezo lenni, hogy nekiallsz bizonygatni. Mintha attol nem lenne igaz amit irtam. Dedo.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!