Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme ápoltnak és elegánsak lenni, ha az ember alapból ronda?
Figyelt kérdés
És NEM arra gondolok hogy kopasz vagyok- minek menjek fodrászhoz? Rohadnak a fogaim-minek menjek fogorvoshoz? Dagadt vagyok - minek oltozzek divatosan? Hanem arra ha ezeket mind megtenném akkor is az arc szerkezetem ronda a peniszem kicsi marad! Akkor mi értelme a tobbibe pénzt időt es energiát pazarolni???2019. jún. 20. 08:43
2/17 anonim válasza:
Van akinek elég az alapvető ápoltság, nem mindenkinek a külső a leges legfontosabb. Akinek jó személyisége van, ritkán marad egyedül.
3/17 anonim válasza:
Nőként válaszolok. Nálam alap, magammal szemben, hogy ápolt vagyok, csinosan öltözködöm,rendben a frizurám,kozmetikushoz járok, nyáron napbarnított a bőröm, használok parfümöt.Persze mindezt nem viszem túlzásba.
És így érzem magam jól. Ha jól érzem magam pedig nagyobb lenne az önbizalmam még akkor is, ha alapból ronda lennék. De nem vagyok az. Se alapból, se a fentiek miatt.
Nincs olyan,hogy általánosságban ronda, mindenki lehet vonzó, akár a személyisége, akár a mosolya, kedvessége, intelligenciája által.
5/17 anonim válasza:
semmi
ha van kedved hozzá, jobban érzed magad, akkor csináld
6/17 anonim válasza:
Mert egy csunya ember nem feltetlen visszataszito, de egy igenytelen igen
7/17 anonim válasza:
Rengeteg ronda arcú, kisportolt pasinak van jó nője. Gondolkodj már el ezen.
8/17 anonim válasza:
Mert ha valakin latszik hogy igényes, ad magára meg mindig tobb esélye van part találni mint aki igénytelen.
9/17 anonim válasza:
Igen mindig van lejebb! Azert érdemes mert ha az adott környezetben nem számítasz arcra-teste helyesnek/szépnek akkor a stílusod az apoltsagod ruhaid illened inteligenciad ezeket meg dobják! Képzelj el egy játékok pl dark souls 😂 több statisztikád van lehet csak varazslokent és lehet csak harcosként túlélni de ha alapból kevés a jo fegyvered és a staminad akkor nehezen éled tul de viszont sok a mágiaD és a varazslatod akkor ha abba az irányba fejleszted magad ugyan ugy sikeres lehetsz 😅😂 de ha nem fejlesztés semmit meg halsz... itt is ez a helyzet....
10/17 anonim válasza:
Akármilyen ronda vagy, ha törődsz magaddal, az jót tesz önmagadnak. És ha belül jól érzed magad, akkor az kiütközik az arcodon. Egy jószándékú társ pedig előbb értékeli a vidámságot, az elégedettséget, mert a pozitív pozitívat vonz. Ekkor már lényegtelen, hogy lófogad van, vagy nagy csontozatod, vagy plusz kilóid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!