Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi értelme ápoltnak és elegáns...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme ápoltnak és elegánsak lenni, ha az ember alapból ronda?

Figyelt kérdés
És NEM arra gondolok hogy kopasz vagyok- minek menjek fodrászhoz? Rohadnak a fogaim-minek menjek fogorvoshoz? Dagadt vagyok - minek oltozzek divatosan? Hanem arra ha ezeket mind megtenném akkor is az arc szerkezetem ronda a peniszem kicsi marad! Akkor mi értelme a tobbibe pénzt időt es energiát pazarolni???

2019. jún. 20. 08:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%
Igazad van. Ha csak a nők miatt vagy ápolt akkor nincs értelme. Legyél koszos, igénytelen büdösszájú. Na ... jobb már?
2019. jún. 20. 09:51
 12/17 anonim ***** válasza:
96%

Ezt a fajta gondolkodást sohasem értettem.

Minek kitakarítani a lakást, ha úgyis kosz lesz. Minek fürödni, ha úgyis koszos leszek. Minek lemosni az autót, stb. Minek enni, ha úgyis kisz@rom. Minek élni, ha úgyis meghalunk...

2019. jún. 20. 10:22
 13/17 anonim ***** válasza:
91%

Esetleg saját magad miatt fontos. Most komolyan, neked nincs igényed saját magadra? Neked jó ha rohadnak a fogaid csak mert alapból rondának tartod magad??

Az igénytelen, büdös, stb. ember sokkal visszataszítóbb mint akinek előnytelen a külseje de legalább ad magára.

2019. jún. 20. 10:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Azért, mert arról, hogy milyen az arcszerkezeted, és mekkora a péniszed, nem te tehetsz. Ez adottság. Amiről te beszélsz, az viszont az igényesség önmagaddal szemben. Ami viszont hosszú távon lehet, hogy imponálóbb egy komoly kapcsolatot kereső nőnek, mint az, hogy kevésbé vagy jóképű.
2019. jún. 20. 11:40
 15/17 A kérdező kommentje:

Ennyi hülyeséget és felületességet...

Attól hogy páváskodok, úgy teszek mint aki jók néz ki vagy azt képzelem hogy ha jó ruhát veszek fel akkor vonzobb leszek totál ostobaság, nevetséges önámitás.

Kb mint amikor a dagad nők csipőnadragot vagy topot vesznek fel és úgy vonaglanak az utcán mint egy modell...

Aki ronda az ronda, a rondákat megvetik és ez nagyon súlyos lelki traumát okoz nekik. Aki ezek után azt mondja hogy ő pozitiv és nem foglalkozik mások véleményével, az saját magának hazudik, vagy bolond és nem fogja fel a mai világ értékrendjét.

#5, #11 kösz az értelmes választ

#12 látsz valami logikai hibát az ilyesfajta gondolkodásba?

Akik azt irják hogy igényességgel kompenzálni lehet a külsőt egy ismerkednésnél annak vagy nem volt kapcsolata vagy fogalma sincs milyen lehet rondaként élni.

Mint pl #3...

2019. jún. 20. 13:27
 16/17 anonim ***** válasza:
65%
Nagyon sok átlagos, vagy akár jól kinéző férfi is rondának gondolja magát. Talán a férfiak 10%-át lehetne igazán, kifejezetten rondának mondani arcvonások alapján.
2019. jún. 20. 15:52
 17/17 anonim ***** válasza:

"Akik azt irják hogy igényességgel kompenzálni lehet a külsőt egy ismerkednésnél annak vagy nem volt kapcsolata vagy fogalma sincs milyen lehet rondaként élni.

Mint pl #3..."

Képzeld, volt kapcsolatom, nem is egy, és nem is vagyok már annyira fiatal. Ronda se vagyok, igaz, bár nem tartom magam kifejezetten szép nőnek.

Viszont amit írtam vallom, igényességgel lehet kompenzálni azt ha valaki kevésbé szép (még ha nem is szó szerint írtam ezt).

Ha viszont igénytelen vagy azzal tuti biztos,hogy erősíted a rondaságot...

2019. jún. 20. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!