Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit jelent az, hogy "csak legyél ápolt"?

Figyelt kérdés
Mit értetek ezalatt, amikor ezt mondjátok férfiakra? Úgyértem a 21. században szerintem alap, hogy mindenki naponta fürdik, fogat mos, hetente legalább 2x-3x sportol valamit, nem szakadt mindene. Nekem ez 31 év alatt 0 női vonzalmat eredményezett. Vagy azt értik "legyen ápolt" alatt, hogy már 5 méterről ordítson, hogy minimum 50ezer a karóra a kezén?

2018. nov. 18. 15:09
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
11%
Általában azt hogy ha ronda is vagy legyen trendi külsőd mint az oldalt felnyírt ecsethaj és társai.
2018. nov. 18. 15:14
 2/27 anonim ***** válasza:
80%

Nalam:

-tiszta ruha (ami lehetoleg meretben is jo),

-kellemes /tiszta illat,

-gondozott arcszorzet es haj (nem tobbhonapja vagott lobonc)

-tiszta, rovid kormok,

-tiszta arc (nem zsiros, tiszta miteszer)

-tiszta cipo,

-tiszta, ep fogak.

Kb ez jutott eszembe, hidd el, sok ferfinek ezek sem alapok. Azt mar le se irom, hogy ne legyen a fule zsiros meg korpas a szakalla, mert ezek mar nekem cikik, pedig gyakran latom.

2018. nov. 18. 15:19
 3/27 anonim ***** válasza:
85%
Nálam azt, hogy ne legyen büdös se a teste, se a szája, ne járjon szakadt, gyűrött, kinyúlt, ezer éves ruhákban, ne legyen elhízva, ne legyen zsíros, korpás a haja, borotválkozzon (vagy ha szakálla van, azt is ápolja). Hidd el, sajnos nem mindenkinél alap ez. Ha ennyire nem jössz be a nőknek, ott valami más gond lehet. Lehet, hogy nem jól öltözködsz, nem találod a hozzád passzoló stílust vagy viselkedés- és személyiségbeli gondok vannak, esetleg gátlások miatt nem sikerül az ismerkedés.
2018. nov. 18. 15:19
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Az apoltsag onmagaban semmilyen vonzalmat nem fog genetalni.
2018. nov. 18. 15:21
 5/27 anonim ***** válasza:
3%

Férfiként is lehet erre válaszolni , pl : illatos ( 1 flakon dezodor , 2 üveg parfüm , előtte persze fél tubus tusfürdő ) A ruháid max 1 napot legyenek hordva mert a levegő nem tiszta ezért állót szaga lesz. A hajad szerintem csak igazodjon a fejformádhoz és ne legyen kellemetlen a leheleted , elvégre óránként mosni kell a fogakat .

Amúgy amiket le írtam túlzások többnyire , ha kevésbé vagy vonzó egy nő számára akkor ezek amik pár százalék pluszt adnak hozzád. Ha valaki trendi akkor lehetsz koszos , csöves, büdös akkor is rád tapadnak.

2018. nov. 18. 15:27
 6/27 anonim ***** válasza:
33%
Kamu szöveg, ilyen csak prostiknál van.
2018. nov. 18. 15:34
 7/27 anonim ***** válasza:
17%

"-tiszta, ep fogak."

Nekem nem épek a fogaim, mert rossz géneket örököltem, és a fogaim rossz összetétele miatt a rendszeres és gondos ápolás mellett is gyorsan romlanak.

2018. nov. 18. 15:41
 8/27 anonim ***** válasza:
94%
De fogaszatilag kezelt? Vagy ott rohadnak a szadban?
2018. nov. 18. 15:44
 9/27 anonim ***** válasza:
21%

Külsőd és állagod az ő hangulatának legyen megfelelő mindenkor. Velem volt már, hogy ugyan úgy mentem hozzá, tisztálkodás, frissen mosott ruha, ugyan az az öblítő, fogkrém, parfüm stb... Az elején hosszas ömlengés, hogy mennyire ilyen az álom pasi és ez egy csoda, majd a kapcsolat vége felé már megkaptam, hogy igénytelen voltam. (a vicc a dologban, hogy olyan szettben mentem, amiről aznap vágtam le a címkét és ugyan úgy tisztálkodási rutin után öltöttem magamra) :D. Szóval egyszerű elváráss, de elég bonyolult neki néha megfelelni. :)

32/f

2018. nov. 18. 15:51
 10/27 anonim ***** válasza:
12%
Ha nem tetszik valami a lánynak minden pisilés után küldeném zuhanyozni..
2018. nov. 18. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!