Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit jelent az, hogy "csak legyél ápolt"?

Figyelt kérdés
Mit értetek ezalatt, amikor ezt mondjátok férfiakra? Úgyértem a 21. században szerintem alap, hogy mindenki naponta fürdik, fogat mos, hetente legalább 2x-3x sportol valamit, nem szakadt mindene. Nekem ez 31 év alatt 0 női vonzalmat eredményezett. Vagy azt értik "legyen ápolt" alatt, hogy már 5 méterről ordítson, hogy minimum 50ezer a karóra a kezén?

2018. nov. 18. 15:09
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
91%
De ezt még nem hallottam egy nőtől sem, hogy CSAK ápolt legyen a férfi. Nem hányom el magam a szagodtól, ez tényleg a minimum. Erre nem lehet kapcsolatot építeni. "- Nagyi, mi vonzott a papában? - Hát, nem volt büdös."
2018. nov. 18. 17:12
 22/27 A kérdező kommentje:
Nyilván nem úgy értik, hogy azért van vele mert nem büdös. Ez inkább olyan "csak add önnmagad" klisé lehet.
2018. nov. 18. 17:27
 23/27 A kérdező kommentje:
A kérdésben arra voltam kíváncsi, hogy az ápoltság alatt a rendezett tiszta megjelenést, vagy inkább az "öltöny-rolex" kombót értik e a nők. Utóbbi nincs meg nálam, de nem érdekelnek az ilyen dolgok.
2018. nov. 18. 17:31
 24/27 anonim ***** válasza:
13%
Vesd be magad a tiniknél, ott méh a 40 éves fickók is pofitálnak.
2018. nov. 18. 17:44
 25/27 anonim ***** válasza:
Aki nem helyes vagy nem sportolt azon sokat dob ha ápolt, meg látszik rajta h új cuccai vannak,stílusos, meg harmonizálnak, és lehetnek márkásak is. Ha nem akkor irány az edzőterem!
2018. nov. 18. 20:04
 26/27 anonim ***** válasza:
#25/25 csak 2 üveg kannás bor után már nem a ruha leesz a fontos .
2018. nov. 18. 20:36
 27/27 anonim ***** válasza:
Kérdező, ne legyél már ennyire korlátolt, szerinted hány öltöny-rolexes pasi van? Másnak nincs nője? Dehogynem. Értsd már meg, hogy ha ápolt vagy, akkor nem ezzel van a baj. Emiatt szólt meg valaki vagy nem? Mert ha emiatt, akkor lehet hogy nem tetszett neki a testszagod, vagy korpás volt a hajad vagy tudom is én...de ha nem, akkor nem ez a gond.
2018. nov. 19. 06:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!