Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit jelent az, hogy "csak legyél ápolt"?

Figyelt kérdés
Mit értetek ezalatt, amikor ezt mondjátok férfiakra? Úgyértem a 21. században szerintem alap, hogy mindenki naponta fürdik, fogat mos, hetente legalább 2x-3x sportol valamit, nem szakadt mindene. Nekem ez 31 év alatt 0 női vonzalmat eredményezett. Vagy azt értik "legyen ápolt" alatt, hogy már 5 méterről ordítson, hogy minimum 50ezer a karóra a kezén?

2018. nov. 18. 15:09
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

"De fogaszatilag kezelt? Vagy ott rohadnak a szadban?"

Nyilván kezelt, de a kezelés csak lassítja a romlás folyamatát, nem állítja meg. Rengeteg pénzt költöttem már fogorvosokra, amit szívesen másra is fordítottam volna. De sajnos nem vagyok szerencsés ilyen szempontból.

2018. nov. 18. 16:02
 12/27 anonim ***** válasza:
94%

Ha eddig az ápoltságot 0 női vonzalmat eredményezett, akkor valószínűleg nem azzal van baj, hogy e lennél ápolt. Vagy esetleg egy nő mondta neked, hogy ez a problémája veled?

Amúgy részemről az ápoltság, napi fürdés, ha jól áll neki egy kis borosta simán belefér, igényes öltözet, meg nálam a cigi kizáró ok, volt már dohányos pasim, azt többet nem szeretném.

2018. nov. 18. 16:05
 13/27 anonim ***** válasza:
*ápoltságod
2018. nov. 18. 16:06
 14/27 anonim ***** válasza:
91%
Az ápoltság a minimum beugró. Azon túl mi van???? Ha ápolt vagy, akkor nyilván nem ezzel van a baj hanem valami mással.
2018. nov. 18. 16:22
 15/27 A kérdező kommentje:
Nálam minden eddig felsorolt megvolt, annyi, hogy nem márkás ruhákban járok, de tisztán. Nem dohányzom. Fogaimmal minden (orvos szerint) teljesen rendben van, egészségesek. Picit görbék, de nekem nem ér annyit, hogy kihúzassak a teljesen egészséges fogaimból, hogy szabályozni lehessen őket. Volt aki szerint "nagyon fontos, hogy az öved színe harmonizáljon a cipődével". Na, ha ilyeneket néznek a nők, akkor tényleg bajban vagyok, nem vagyok ennyire perfekcionista.
2018. nov. 18. 16:27
 16/27 A kérdező kommentje:
14: Minek kellene lennie? 178cm magas, 81kg, heti 2-3 edzéssel sportolgatós de nem túlzásba vitt kondizás, kék szem, rövid haj van (bár ez nagyon ritka/kevés már, úgyhogy inkább nullásra nyírt legtöbbször). Ezek szerint az ápoltság is okés lehet. Belsőre pedig én rendben gondolom magam, könnyen be tudok illeszkedni új társaságba, vagy munkahelyre. Van humorom, és több, mint 20 éves baráti kapcsolataim, ebből gondolom, hogy nem lehetek olyan szörnyűséges ember. Diplomás mérnök vagyok, jónak mondható munkával.
2018. nov. 18. 16:36
 17/27 anonim ***** válasza:
Na és milyen lányokkal ismerkedsz?
2018. nov. 18. 16:38
 18/27 A kérdező kommentje:
17: 22-35 év közötti, magyar, baráti társaságon keresztül megismerhető, vagy egyéb módon hozzám hasonlónak gondolt (pl volt egyetemi évfolyamtárs) "átlagos" (nem cicababa), egyedülálló csajokkal próbálkoztam eddig. De volt már buszmegállóban leszólított nő is, abból se lett egy randi sem.
2018. nov. 18. 16:42
 19/27 anonim ***** válasza:
74%

Nos, mivel a leírásod szerint kapcsolatra megfelelő pasi vagy, a következőket gyanítom:

1. Egyszerűen nem jöttél be azoknak a lányoknak, másféléknek jössz be.

2. Már kapcsolatban vannak, így lekéstél.

3. Valami baj van a stílusoddal, ugyanis kizárt hogy 31 év alatt 0 nő érdeklődjön irántad. Lehet, hogy lenne akit érdekelnél, csak az meg nem jön be neked, és eszedbe sem jutna nála próbálkozni.

4. Tudod, minket nőket szoktak hibáztatni, ha még 25 évesen sem volt senkink, hogy biztosan túlságosan válogatósak vagyunk. Azért már hadd ne a nők legyenek már a hibásak, hogy nem jössz be nekik.

Én ismerek olyan átlag alatti pasit aki bolti eladó, pocakos, kopaszodik és mindig van nője. Nem tudom, hogy csinálja, de nála tényleg az ápoltság az egyetlen pozitívum, és mégis....

2018. nov. 18. 16:54
 20/27 anonim ***** válasza:
A mai világban ezek alap dolgok. Azaz ezeknek a meglétével nem kiemelkedsz a férfiak közül, hanem pont fordítva, ha ezekre a dolgokra sem figyelsz oda, gyakorlatilag kizárod magad a társkeresés "piacáról"..Ha jól látom egyetemre is jártál, szerinted hány diplomás nő jönne össze egy fogatlan, retkes körmű, elhízott malaccal? (Biztos tudsz mondani valami elszigetelt példát, ami 1 a 10.000-ből, de az nem lesz túl erős érv..) Ez a kör már egy olyan "liga" ahova ez belépő szint, egyszerűen nincsenek rászorulva, hogy ezekből a triviális dolgokból is engedniük kelljen. (Mint ahogy a munkahelyeden is alap,hogy ápolt vagy, ha diplomás helyen dolgozol gondolom.) Szóval magasabb "értéket" kell képviselned, gyúrj a kommunikációra, humorra, megnyerő személyiségre, tájékozottságra stb. (Ha nem vagy kiemelkedően helyes vagy anyagilag eleresztve..)
2018. nov. 18. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!