Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit jelent az, hogy "csak legyél ápolt"?
"De fogaszatilag kezelt? Vagy ott rohadnak a szadban?"
Nyilván kezelt, de a kezelés csak lassítja a romlás folyamatát, nem állítja meg. Rengeteg pénzt költöttem már fogorvosokra, amit szívesen másra is fordítottam volna. De sajnos nem vagyok szerencsés ilyen szempontból.
Ha eddig az ápoltságot 0 női vonzalmat eredményezett, akkor valószínűleg nem azzal van baj, hogy e lennél ápolt. Vagy esetleg egy nő mondta neked, hogy ez a problémája veled?
Amúgy részemről az ápoltság, napi fürdés, ha jól áll neki egy kis borosta simán belefér, igényes öltözet, meg nálam a cigi kizáró ok, volt már dohányos pasim, azt többet nem szeretném.
Nos, mivel a leírásod szerint kapcsolatra megfelelő pasi vagy, a következőket gyanítom:
1. Egyszerűen nem jöttél be azoknak a lányoknak, másféléknek jössz be.
2. Már kapcsolatban vannak, így lekéstél.
3. Valami baj van a stílusoddal, ugyanis kizárt hogy 31 év alatt 0 nő érdeklődjön irántad. Lehet, hogy lenne akit érdekelnél, csak az meg nem jön be neked, és eszedbe sem jutna nála próbálkozni.
4. Tudod, minket nőket szoktak hibáztatni, ha még 25 évesen sem volt senkink, hogy biztosan túlságosan válogatósak vagyunk. Azért már hadd ne a nők legyenek már a hibásak, hogy nem jössz be nekik.
Én ismerek olyan átlag alatti pasit aki bolti eladó, pocakos, kopaszodik és mindig van nője. Nem tudom, hogy csinálja, de nála tényleg az ápoltság az egyetlen pozitívum, és mégis....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!