Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs kereslet a 20-onév...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs kereslet a 20-onéves férfiakra?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nincs rájuk kereslet, a legtöbben ebben a korban férfiként nem kellenek senkinek. 70-75% szingli. Miközben a korukbeli nők 90%-a foglalt.

Miért nincs kereslet rájuk? Mindenkinek a 30-as pasik kellenek, mindenkinek. De még egy 40-es férfi is sokkal versenyképesebb mint egy 20-as. Talán az 50-es férfiak kelendőségi szintjüket már elérik... de még az sem biztos.

2019. okt. 1. 12:36
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
94%

Mègis honnan szedted ezt a statisztikàt??

Alá tudod tàmasztani valamivel az àllítàsodat?? Vagy csak mondod a hülyeséget a vakvilàgba..

Nem mi tehetünk arról hogy sikertelen és szűz vagy még mindig 20 éves korod felett is...

Kicsit nézz magadba!

2019. okt. 1. 14:32
 22/31 anonim ***** válasza:
22%

"nagyon kisfiúk még huszonévesen a férfiak. "

A lányok is. nem igazán látom semmi alapját annak, hogy előbb érnénének. Ez valami urban legend lehet.

2019. okt. 1. 14:33
 23/31 Rockarc ***** válasza:
100%

Ha te nem latod, akkor ilyen nincs is. Az igazi strucc, nem hibazik!

De inkabb betudom annak, hogy nulla kapcsolatod volt nokkel, mert akkor nyilvanvalo lenne szamodra is.

43F

2019. okt. 1. 14:44
 24/31 anonim ***** válasza:
93%

22-es pedig ez így van.

Sokkal több 20-n éves csajt látok jobb poziban jobb egzisztenciával mint palit,30-n túl is.

Céltudatosabbak,ambíciózusabbak,terveik vannak.

Nyilván tisztelet a kivételnek de sajnos sok palitársam kisfiú maradt.

2019. okt. 1. 14:54
 25/31 anonim ***** válasza:
0%
Utolsónak: Nyilván nem az eszük miatt, mert az nagyon kevésnek van.
2019. okt. 1. 14:57
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó ezen gondolkozz el kicsit.Fuss neki újra,mégis sok nő életrevalóbb mint sok férfitársam,mert leragadtak a kisfiú szinten.
2019. okt. 1. 14:59
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
A lúzerekre nincs kereslet, semmilyen korban.
2019. okt. 1. 15:00
 28/31 Airesx ***** válasza:
100%
18 éves koromtól kezdtem ismerkedni, azóta 23 vagyok, bármikor tudtam találni barátnőt, de akár alkalmi kapcsolatot is, szóval én nem értek ezzel egyet.
2019. okt. 1. 15:01
 29/31 anonim ***** válasza:
21%
Nem vagyok nőgyűlölő, imádom őket, de ez miben nyilvánul meg? Miért életrevalóbbak? Én csak az ellentétével találkoztam eddig gyakorlatilag.
2019. okt. 1. 15:39
 30/31 anonim ***** válasza:
57%

Azzal egyet értek, hogy azért látni nagyon sok 20-onéves srácot is barátnővel.

Az pedig, hogy a nők előbb érnek....noss ezt ősanyáink nevelték belénk, de koránt sincs így...pláne nem agyilag.

2019. okt. 1. 17:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!