Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire van kereslet a okos szemüveges ilyen tudós professzor típusú férfiakra?
Figyelt kérdés
Mennyire akarják a nők? Mennyire szeretik az ilyen férfiakat? Én úgy tudod az ész az nagyon előny náluk2019. jún. 26. 16:10
1/7 anonim válasza:
Nekem tetszenek. Szerintem egy értelmes nő jobban kijön egy hozzá hasonlóan értelmes férfival. Mondjuk az még nem automatikus belépő a nők bugyijába, ha valaki ilyen, mert a professzorok között is van, aki megéri a pénzét személyiség tekintetében.
2/7 anonim válasza:
Semennyire. És a 40kilós informatikusokra sincs.
3/7 anonim válasza:
Én is tudós tipúsú bár szemüveg nélküli srác vagyok, magas, vékony.
Vannak lányok, akiknek bejön ez a tapasztalatom szerint. Szerencsére nem vagyok önbizalom nélkül... :D
4/7 anonim válasza:
2: Én még nem láttam 40 kilós informatikust. Vagy 100 feletti elhízottak, vagy sportos 80kilósak :)
5/7 anonim válasza:
Gondolom nem rólad van szó, mert írni sem tudsz rendesen, a központozást hírből sem ismered.
Amúgy ha valóban intelligens és nem csak szemüveges meg vékony, akkor bejön.
6/7 anonim válasza:
Akkor van rá kereslet, ha nem autisztikus (spektrumzavaros), alacsony érzelmi intelligenciájú, beszűkült gondolkodású egyénről van szó.
7/7 anonim válasza:
A szemüveggel nincs bajom, régen én is szemüveges voltam. A tudós típussal csak akkor van gond, ha a gondolkodása beszűkült és nem társasági lény. Ha személyiségileg rendben van, lehet vele normálisan beszélgetni és társaságkedvelő akkor még akár be is jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!