Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs kereslet a 20-onév...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs kereslet a 20-onéves férfiakra?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nincs rájuk kereslet, a legtöbben ebben a korban férfiként nem kellenek senkinek. 70-75% szingli. Miközben a korukbeli nők 90%-a foglalt.

Miért nincs kereslet rájuk? Mindenkinek a 30-as pasik kellenek, mindenkinek. De még egy 40-es férfi is sokkal versenyképesebb mint egy 20-as. Talán az 50-es férfiak kelendőségi szintjüket már elérik... de még az sem biztos.

2019. okt. 1. 12:36
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
79%
Hát nekem csak a korosztályomból volt barátom 19-24 éves korom között. Aztán összejöttem a férjemmel 24 évesen, most 28 évesek vagyunk. A normális férfiakra mindig van kereslet.
2019. okt. 1. 13:14
 12/31 anonim ***** válasza:
32%

A nők előbb érnek? A nők soha nem érnek be teljesen. Egy mostani 25 éves "nő" 16 éves szinten van.

- Nekem jár, mert megérdemlem

- A férfi dolga a jólét

- Nekem nem kell hozzátennem semmi a kapcsolathoz, mert van másik

- Csak a telefonom nyomkodom

- Nem érdekel ha nincs, olyat nem ismerek, nekem kell.

- Azt hiszi ő a madam, tehát neki az igényeit kell keelégíteni, kötelessége nincs.

Ezt én 12-13 éves koromban csináltam fiú gyerekként. Szeretném azt a nyalókát, apu létsziiiiiiiiiiiiiii.

Mai 25-26 éves nő: Nem veszi meg nekem? Akkor otthagyom. :) Unalmas hétköznapok? Otthagyom.

Telefont bámulja, az a lányok nyalókája.

Agyilag ez gyerek, sőt rosszabb, mert azt hiszi ő a modern felnőtt emancipált nő, azt valójában meg a 16 éves korszakban megrekedt kisgyerek, aki várja a fehér herceget.

2019. okt. 1. 13:14
 13/31 anonim ***** válasza:
78%

Sok hülyeséget hordtal össze. Kell a fenenek 30-as, pláne 40-es pasi.

25-26-ig ismerkedem es a baratnoim is.

23l

2019. okt. 1. 13:17
 14/31 anonim ***** válasza:
80%
Mert talán nem volt normális szülői minta előttük, tisztelt 30-as 40-es korosztály!
2019. okt. 1. 13:19
 15/31 anonim ***** válasza:
24%

12-es vagyok. Bocsánat, rosszul fogalmaztam. Kérdező, van kereslet a 20on éves férfiakra is:

Nézd meg minden csaj kivétel nélkül oda van érte:

[link]

Légy ilyen...... :)

2019. okt. 1. 13:24
 16/31 anonim ***** válasza:
75%

Ahogy sokan írták előttem.

Ezek még kisfiúk annyi közük a férfiassághoz,hogy lőcsük.

Ez sok 30-asra is igaz.

Fel kellene nőni urak.

Meg semmi cél semmit se tudnak felmutatni semm ambíció.

A nőkben sokkal többet látok 20-n évesen multis karrier akár vezetői meg magasabb fizu.

Ezért van ez,nem nőnek fel.

2019. okt. 1. 13:27
 17/31 anonim ***** válasza:
69%
Mert a huszonévesek nem férfiak, hanem kisfiúk.
2019. okt. 1. 13:36
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom te hol látsz ilyet kérdező, hogy a 20-onévesekre nincs kereslet? :D

Az egy dolog hogy te nem jössz be a nőknek..

2019. okt. 1. 13:43
 19/31 Rockarc ***** válasza:
100%

Azokra nincs kereslet, akik megrekedtek egy tinedzser szintjen. Az eletkortol ez fuggetlen. Lepj szintet.

43F

2019. okt. 1. 13:59
 20/31 anonim ***** válasza:
67%
Igaz inkább vagyok lassan 30-as korosztály mint 20-as, de én is azt tudom mondani, hogy nagyon kisfiúk még huszonévesen a férfiak. Igazából két végletet látok és láttam mindig, van egy kis részük aki már 18-20 évesen is érett, felnőtt férfi. De a többségről viselkedés, mentalitás alapján tényleg inkább azt mondanád, hogy 14-15 éves nem pedig 20. Sokszor kikerekedett a szemem amikor láttam azoknak a barátnőimnek a kapcsolatait akik velünk egyidős pasikkal voltak együtt. Tényleg mintha gyereket neveltek volna és nem kapcsolatban éltek volna. Ők már beszéltek volna komolyabb tervekről, összeköltözésről, megtakarításról a párjuk meg szépen elvolt a heti 7 nap haverozással meg számítógépes játékokkal. Maximálisan megértem ha egy nő akinek komolyabb tervei vannak és komoly kapcsolatot szeretne nem ezzel a korosztállyal kezd.
2019. okt. 1. 14:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!