Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire van kereslet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire van kereslet a családcentrikus, törődő férfiakra?

Figyelt kérdés
Elsősorban 20-30 közötti lányok vèlemènyère lennèk kiváncsi.
2015. szept. 7. 11:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nagyon! A legtöbb nő még mindig családot akar.

L21

2015. szept. 7. 11:39
 2/15 anonim ***** válasza:
30%
ez vicc akar lenni? semennyire!
2015. szept. 7. 11:41
 3/15 anonim ***** válasza:

Mégis, milyen más pasikkal akarjak családot alapítani? :)

Szerintem a legtöbbünk ilyet keres. Már persze, aki őszintén komolyan gondolja, és egy életre tervez.

2015. szept. 7. 11:43
 4/15 anonim ***** válasza:
Én ilyen férfi vagyok, és nem nagyon van igény ránk...:D
2015. szept. 7. 11:48
 5/15 A kérdező kommentje:
A tapasztalat az, hogy sok lány elítèli az ilyen fèrfit.
2015. szept. 7. 11:51
 6/15 anonim ***** válasza:
32%

Törődőre van kereslet általam, de családcentrikusra nincs.

28/L

2015. szept. 7. 11:55
 7/15 anonim ***** válasza:
10%

Hát, ha olyan éretlen csitrikkel kezdtek, akiknek még csak a bulin jár az esze, akkor ne is csodálkozzatok, ha negatív tapasztalataitok vannak.

Van kereslet rá, csak rossz helyen keresitek!

25N

(Mellékesen a 20-30 évesek már NEM lányok, hanem NŐK!)

2015. szept. 7. 11:56
 8/15 anonim ***** válasza:
Nem mondanám, hogy rossz helyen keresgélek. Könnyű ezt a sablont rámondani mindenre, és ezzel átruházni a felelősséget ránk, férfiakra. :)
2015. szept. 7. 11:57
 9/15 anonim ***** válasza:

3. vagyok: már miért ítélnénk el?

Legalábbis, a párom abszolút családcentrikus, törődő, odaadó, satöbbisatöbbi, nagyon örülök neki, hogy megtaláltam. De soha hozzá hasonlóval még nem találkoztam. Úgy érzem, hogy meglehetősen ritka az ilyen, először én sem hittem el. Aztán persze, egy bepánikolós kis hisztimnél, mikor nem tudtam, vajon megjön-e vagy sem, arra a gondolatra, hogy talán babánk lesz, kicsit elkönnyezte magát a meghatottságtól. Na, onnantól kezdve már elhiszem, hogy valóban családcentrikus és számíthatok rá.

Rövid távra valóban nem ilyen típusú férfit választanék, de nem is rövid távra tervezek. Az már csak rajtad múlik, hogy olyan nővel kezdesz, akik ezt becsülik és szeretik benned, és nem gondolják tapadásnak vagy "sietésnek", hogy x év együttélés után felhozod a témát.

2015. szept. 7. 11:59
 10/15 A kérdező kommentje:
8# Igazad van!
2015. szept. 7. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!