Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire van kereslet a családcentrikus, törődő férfiakra?
Nagyon! A legtöbb nő még mindig családot akar.
L21
Mégis, milyen más pasikkal akarjak családot alapítani? :)
Szerintem a legtöbbünk ilyet keres. Már persze, aki őszintén komolyan gondolja, és egy életre tervez.
Törődőre van kereslet általam, de családcentrikusra nincs.
28/L
Hát, ha olyan éretlen csitrikkel kezdtek, akiknek még csak a bulin jár az esze, akkor ne is csodálkozzatok, ha negatív tapasztalataitok vannak.
Van kereslet rá, csak rossz helyen keresitek!
25N
(Mellékesen a 20-30 évesek már NEM lányok, hanem NŐK!)
3. vagyok: már miért ítélnénk el?
Legalábbis, a párom abszolút családcentrikus, törődő, odaadó, satöbbisatöbbi, nagyon örülök neki, hogy megtaláltam. De soha hozzá hasonlóval még nem találkoztam. Úgy érzem, hogy meglehetősen ritka az ilyen, először én sem hittem el. Aztán persze, egy bepánikolós kis hisztimnél, mikor nem tudtam, vajon megjön-e vagy sem, arra a gondolatra, hogy talán babánk lesz, kicsit elkönnyezte magát a meghatottságtól. Na, onnantól kezdve már elhiszem, hogy valóban családcentrikus és számíthatok rá.
Rövid távra valóban nem ilyen típusú férfit választanék, de nem is rövid távra tervezek. Az már csak rajtad múlik, hogy olyan nővel kezdesz, akik ezt becsülik és szeretik benned, és nem gondolják tapadásnak vagy "sietésnek", hogy x év együttélés után felhozod a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!