Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ért van pokolian nagy kereslet még a nem igazán szép 20 on,30 éves nőkre is?
Önbizalom fiúk!!! Csak elmondanám, hogy azért mert mást választott nem biztos,hogy az illető egy modell...sőt...
Az átlag nők (persze tisztában vagyok vele hogy vannak kivételek) a jó humorú férfiakat szereti, ha nincs önbizalmad hiába vagy vicces úgy se úgy adod elő ahogy azt kell! Én anno a férjemre úgy figyeltem fel, hogy a nagy kampó orrával és a pók hasával akkora arca volt, hogy nem akartam elhinni, aztán később ezekbe szerettem bele és már Ő a leges legszebb:) Elöszőr is szerintem nem az interneten kéne ismerkedni, menj el bulizni, vagy olyan helyre ahol sok ember van pl. akár egy jégpálya vagy valamilyen park(nem tudom hol laksz). És ne félj legyen önbizalmad, legyél vicces, akár figuráz ki magadon ami nagyon szembetűnő...biztos lesz aki visszautasít mert mindig vannak olyanok de nem kell feladni egy valakinek úgy is te leszel a legszebb!!! Jah és még annyit, hogy szerintem az öltözködés sokat számít, ha stílusos vagy és nem 6 éves kopott gatyádban rohadsz meg kicsit adsz magadra már az merőben sokat változtat az összképen és te is sokkal jobban érzed magad a bőrödben (persze ezt csak írom nem biztos, hogy baj van ezzel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!