Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderező férfiak! Ha valakive...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderező férfiak! Ha valakivel match van, miért nem írtok rá?

Figyelt kérdés

2019. szept. 25. 17:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
25%
Tinderező nők! Ha valakivel match van, miért nem válaszoltok neki ha rátok ír?
2019. szept. 26. 11:30
 12/14 anonim ***** válasza:
31F, és ezért szidjátok a nőket folyamat, hogy ezt csinálják :D na most milyen alapon, ha utána meg bevallod, hogy te is ugyanazt csinálod.
2019. szept. 26. 13:36
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ördögi kör... Az elején én is ráírtam minden nőre. Nem valami sok matchem volt pedig egy rendes normális férfi vagyok akinek valószínűleg sok nő tudna örülni.

Szinte sosem érkezett válasz... Kb kategóriákkal lejjebb lévő hölgyekkel van csak szinte mathcem. Túlsúlyos igénytelen és nem valami képzett nem túl szép arcú hölgyekkel. De van hogy azok sem tudnak visszaírni.

Egy idő után kb 1 éve meg már mindenkit jobbra húzok. Viszont már senkire sem írok rá mert tudom hogy aki nem 200kg hanem egy átlagos csaj az sosem fog visszaírni. Egyszóval belefáradtam. Aztán sokat gondolkoztam és rájöttem hogy nem velem van a baj mert ennyire nem vagyok rossz pasi. Egyszerűen a lányok iszonyat válogatósak legalábbis interneten aztán rosszul értékelik a dolgokat.

Imádok sokat írni és imádom ha egy nő sokat tud mondani. Viszont ritka mint a fehér holló az olyan nő aki nem csak tőmondatokat ír. (igen/nem/aha/jah/persze/ok). Humora sincs a legtöbbnek illetve nem engedik hogy a pasik megismerjék őt.

Bunkó és illetlen stílus jellemzi az internetes ismerkedést és előszeretettel "ghost"-olnak. Pedig csak egy normális randit szeretne az ember. Nem feltétlenül kell hogy legyen belőle valami. Én bárkivel képes vagyok leülni egyet teázni/kávézni/enni. Még az sem kell hogy nő legyen az illető. Egy baráti beszélgetésbe nem hal bele az ember.

Egyszerűen nem tudom mitől viselkednek ilyen torzul az emberek.... Na de a lényeg hogy a pasik valszeg ezért nem írnak rá akivel mathcelnek aztán ez meg már kezdi zavarni a nőket pedig úgy tűnik hogy ők maguk tehetnek az egész ördögi kör kialakulásáról. Szomorú ez az egész úgy ahogy van...

2019. szept. 28. 22:48
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Na most előző válaszoló teljesen ellentétes tapasztalataim vannak. :)

Relative több hölggyel sikerült jelezni a kölcsönös szimpátiát egymás felé a jobbra húzással. Mindig én kezdem a beszélgetést, de nálam ez alap tulajdonképpen, semmiféle ilyen elvárásom nincs az ellenkező nem felé, a férfi én vagyok :)

(Más platformon előfordult, hogy megelőztek ugyan.)

Az eddigi tapasztalatom alapján kedves, számomra csinos hölgyek, többségük 1-2 diplomás és kifejezetten jól, értelmes diskurzusokat folytatva csetelünk.

Volt több randim is onnan, illetve akinek időközben úgy alakult, hogy már nem aktuális jelezte felém. :) Ilyen szempontból nekem egyelőre pozitív a tapasztalatom.

A kép persze nem ilyen idilli. A személyes tapasztalatom, hogy sokan vannak fent úgy, hogy nincsenek túl az előző kapcsolatukon, nem tudják pontosan mit szeretnének. Gondolom azt remélik, hogy ez majd segít nekik hamarabb túllendülni a holtponton. Sajnos több ilyen esetet sikerült kifognom ami azért meg kell hagyni romboló hatású, de ez inkább annak az N db leányzónak az érzelmi fejlettsége, hogy nem tudta felmérni mennyire alkalmas már újra kapcsolatra.

2019. szept. 29. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!