Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedhetnék meg valakivel, ha személyesen nincs sok lehetőségünk találkozni?
Ugyanannál a cégnél dolgozunk, de teljesen más területen, más telephelyen, emiatt kb. szökőévente futunk össze. Még az sem opció, hogy munka miatt keressem meg, mert hiába egy cég, mással foglalkozunk. A közvetlen munkatársaink sem igazán ismerik egymást. Egyedül a netes ismerkedés lenne opció, de régebben már bejelöltem ismerősnek, viszont függőben hagyta, végül én visszavontam (valószínűleg nem ismert fel, akkoriban találkoztunk először).
Nőként hogyan kezdeményezzek? Vagy várjak karácsonyig, amíg lesz a céges buli és reménykedjek, hogy hátha ő is ott lesz és megtalálom a több száz ember között?
Esetleg felejtsem el, mert hiába nem vele dolgozom, házinyúlnak számít?
Mekkora köztetek a távolság?
Családi állapota?
Így, hogy fel sem ismer, szerintem csak a karácsonyi buli marad, mint lehetőség.
De nem talalkozol vele igyse, azert ahhoz, hogy a parodda valjon, ahhoz kellene a parbeszed is.
Ez felejtos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!