Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha "megszeretek" valakit, miért érzem jól magam, ha szenved?

Figyelt kérdés

Ez milyen jellemhiba? Hogyan változtassak rajta?

Tudok úgy tenni, de szinte semmi empátiát nem érzek. Feldob belülről, ha valakinek rossz kedve van, vagy szenved valamitől, persze tudom ezt hogyan ne mutassam kifelé.

Ez tud csak "vonzani" egy emberben, egyénként pedig csak szimplán unalmasnak tartok mindenkit. Hogy ismerkedjek így?

Hazudni, megjátszani magam sosem okozott problémát. Eddig így csináltam. Ez jó megoldás?

Igazából egyáltalán nem hiányzik semmilyen kapcsolat, csak unatkozom egyedül.

Volt már, hogy 6évig eljátszottam a kedvrs, törődő férfit, de utána meguntam, szakításkor sem éreztem semmit.

2019. szept. 25. 09:20
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

ma 12:23

Nem, nem érzek különbséget, csak megtanultam a szabályokat. Azt sem értem, ha a disznót legághatom és megtehetem, akkor a kóbor macskát miért nem?

Nem teszem, mert nem szabad.

Azt sem értem, hogy pl amikor a kukoricásban rámtámadt egy kutya és beleharapott a vádlimba, akkor miért volt jogos, hogy önvédelemből megfojtottam, amikor pedig késsel rámtámadtak a kocsmában, akkor még azért is magyarázkodnom kellett, hogy miért törtem el a karját az orrcsontját és miért lett belső vérzése. Leütöttem és utána is rám akart támadni, ha egy állat lett volna, ami az életemre tör, egyszerüen csak megöltem volna és senkit nem érdekelne.

Nem értem ezeket a szabályokat, csak betartom, mert muszáj.

2019. szept. 25. 12:42
 22/25 anonim ***** válasza:
a pszichiáterrel nem szoktál erről beszélni? Nem vagy te autista? Nem rosszból tényleg, csak az autisták gondolkodnak többnyire így, hogy betartják a szabályokat, de nem értik hogy miért vannak és miért baj ha pl valaki megszegi őket.
2019. szept. 25. 12:56
 23/25 A kérdező kommentje:

ma 11:54

30 éves vagyok. Anyám már gyerekkoromban meghalt, apámat meg nem ismerem. Papi nevelt fel. Megtanított, hogyan védjem meg magam, és hogy hogyan maradjak életben a legrosszabb környezetben is. Ez jó volt, mert kicsi koromban nagyon sovány voltam és sokat bántottak iskolában. De 21éves koromban papi is meghalt, most a tőle örökölt házban élek. 6évig kapcsolatban voltam, vele volt családom, 2 gyerekünk van. Most vele élnek. Amikor kedvük van jönnek, de nem gyakran mert itt nincs semmi, csak egy 14éves PC. Ezen még játszani sem tudnak.

Vannak barátaim, rendszeresen járok a kocsmába biliárdozni. Majdnem minden nap, csak amikor elkezdenek idegesíteni akkor hazajövök. Amúgy én nem tudok alkoholt inni, nem inni járok oda, csak szeretek biliárdozni.

2019. szept. 25. 12:58
 24/25 anonim ***** válasza:
szar lehet neked, unalmasan hangzik
2019. szept. 26. 00:55
 25/25 A kérdező kommentje:

ma 00:55

Az.

Eléggé untat az életem.

2019. szept. 26. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!