Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más fiú/férfi is szenved attól, hogy csak olyan nőknek jön be, akiknek ő nem?
Jah, tinderen most egy top csaj belájkolt úgyhogy azt várom hogy visszaírjon a luvnyája... De fel se jött még tegnap óta és kezd idegesíteni.
Holnapot még kivarom aztán törlöm ha nem ír
Lehet, annak a 6-nak olyan modora van, hogy sikítva menekülnél előlük.
Én azt mondom, inkább azt válaszd, aki ragaszkodik hozzád.
Mármint, hogy olyan nőknek jön be, akik neki nem? Azt hiszem így gondoltad.
Volt már ilyen mindenkinek. De szerintem ha bejössz egy-egy nőnek az már jó. Előbb utóbb találkozol azzal akivel kölcsönös lesz. Sokkal rosszabb a helyzete annak aki senkinek nem jön be, ő mit szóljon? 😀😀😀
Jujjj, már szinte megsajnáltalak téged, hogy itt sajnáltatod magad.
Értelmes ember szerintem elgondolkodik ilyenkor önmagán, vajon mi az oka, hogy nem kedvelnek téged a szimpi nōk..
Nem önsajnáltatni kell, hanem tükörbe nézni, meg önismeret ilyesmi.
Utolsó: én tényleg nem értem ezt a hisztit. Miért az én bűnöm az, ha egyszerűen nem tetszik valaki? Vagy szerinted annak van értelme, hogy a fiú összejön valakivel, és aztán nem működik a kapcsolat, kedvetlenül ébred az ágyban, állandóan más csajokat nézeget és mogorva lesz? Ez senkinek nem a hibája, egyszerűen mindenkiben vannak gyerekkorban bevésődött dolgok, amik fontosak. Ha valaki egész életében formás lábfejekről álmodozik, és az neki egy olyan érzékeny pontot érint, mint neked egy búgó hang meg egy igéző kék szempár, akkor az egy nem szép lábú nővel sosem fogja tudni beteljesíteni a vágyait.
Másik válaszoló:
"Értelmes ember szerintem elgondolkodik ilyenkor önmagán, vajon mi az oka, hogy nem kedvelnek téged a szimpi nōk..
Nem önsajnáltatni kell, hanem tükörbe nézni, meg önismeret ilyesmi."
Hm, én meg inkább azt gondolom, hogy egyszerűen túlkínálat van férfiakból. Semmi extra defekt nem kell ahhoz, hogy ne legyen nőd, elég az, ha nem vagy különösebben feltűnő meg magabiztos. A csajok figyelmét még a menő pasiknak is fel kell kelteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!