Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha "megszeretek" valakit, miért érzem jól magam, ha szenved?
Ez milyen jellemhiba? Hogyan változtassak rajta?
Tudok úgy tenni, de szinte semmi empátiát nem érzek. Feldob belülről, ha valakinek rossz kedve van, vagy szenved valamitől, persze tudom ezt hogyan ne mutassam kifelé.
Ez tud csak "vonzani" egy emberben, egyénként pedig csak szimplán unalmasnak tartok mindenkit. Hogy ismerkedjek így?
Hazudni, megjátszani magam sosem okozott problémát. Eddig így csináltam. Ez jó megoldás?
Igazából egyáltalán nem hiányzik semmilyen kapcsolat, csak unatkozom egyedül.
Volt már, hogy 6évig eljátszottam a kedvrs, törődő férfit, de utána meguntam, szakításkor sem éreztem semmit.
ma 10:06
Nem vagyok pszichopata, akkor nem akarnék másmilyen lenni. Én sem örülök hogy ilyen vagyok. Félek pl hogy egyedül maradok.
Akivel hat évig voltam ő egy mentális betegségben szenvedett.
Az izgalmas volt. Pszichiáterhez kisérgetni, meg kórházban látogatni. Barátnői meg szülei pedig istenítettek milyen jó ember vagyok. Ez jó kapcsolat volt, csak kigyógyult belőle..
A hétköznapi nők egyszerűen csak untatnak.
Tudok úgy tenni, mintha érdekelnének a hülyeségeik, de belülről szenvedek, nem is bírom sokáig. Az emberek 99%-a nagyon unalmas. Kiszámítható és elhisz mindent...
ma 10:26
Volt egy macskám, de folyton elszökött mert nem adtam neki enni. Most sem jött haza egy ideje. Lehet elpusztult valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!