Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért szenved sok férfi a társkeresés során hogy aztán ez történjen?
Tényleg nem kötelező a párkapcsolat meg az ismerkedés sem.
Mellesleg... gondolom te az a fajta férfi vagy, aki a "olyan könnyű a nőknek!" kezdetű mondókát fújja. :D
Igen, meg a nők is.Őket is ugyanúgy megcsalják, elhagyják, kihasználják.Az egy dolog, hogy a gyerek a válás után többségében náluk marad( ez is sokszor azért, mert sok pasit nem igazán érdekli a saját gyereke, csak az új punci, meg a szabadsága), de az idejük nagyobb részét ők áldozzák a gyerekre, és nem a tisztelt apukák.És a pénzükből is többet ők fektetnek a gyerek ellátására, mint a szaros 15-20-30000-ret fizető apukák.A mai árak mellett még a fél havi kajája sem jön ki ennyiből a gyereknek, és akkor hol van még a többi költség, amivel a gyereknevelés jár...
Lehet ezt boncolgatni ítéletnapig is, de mindkét nemben megtalálhatóak a hányadék emberek.
Ezek a férfiak legfőképp saját maguk miatt szenvednek. Az ilyen jellegű férfiak bármit megtesznek azért, hogy felfigyeljen rájuk egy nő, szóval érthető, ha sok nő él ezzel a lehetőséggel. Ha kicsit is feljebb vinnék az igényeiket másokkal és magukkal szemben, akkor ezek a férfiak meg is szüntethetnék azt, amiért szívnak.
Plusz hozzá kell tenni, hogy vannak játékszabályok, amik nélkül játszanának ezek a férfiak. Ha valamire igény van, akkor az nem attól függ, hogy ők mit akarnak, hanem attól, amit mások akarnak. Ha ők kedves, aranyos pasiként akarnak olyat megkapni, amit jobb külsővel lehet, akkor mégis mit várnak? Változtassanak és ennyi.
Furcsa, nekem pl. nem kell sok visszautasítás után csodának tartani egy randit és nő is kért már tőlem találkozót, amiből több lett. A randikat felesben fizetem. Hiszti esetén elég hamar kidobom a másikat. Megcsalni még nem csaltak meg. Házasodni nem akarok. Gyereket nem akarok. Látod, ennyi a titok. Megtanultam a játékszabályokat és nem szívok. Te miért nem csinálod ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!