Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a valóságban hány százaléknak van kapcsolata?
Figyelt kérdés
Lehet olvasni mindenfélét, meg h mindeki dughat manapság, de szerintem ez a legmagányosabb korszak lehet a történelemben. Sztem úgy az emberek 40%-nak lehet valakije2019. szept. 22. 12:10
22/23 anonim válasza:
Ki az az ostoba, aki szerint a pasik 80-90%-a kapcsolatban van? Ja persze, a Rózsadombon se fogsz annyi 25 éves Suzukit látni, mint Mátészalkán. Baromira nem mindegy a mintavétel. Én azt tapasztalom, hogy a standard átlagférfi kategória (178-182 cm, nettó 250-350k, saját kocsi, átlagosan férfias test, átlagos arc) alatti pasiknak kb. csak az 3/5-e vagy az 1/3-a van kapcsolatban függően attól, hogy mennyire van elmaradva az átlagtól. Én pl. 170 cm vagyok, 51 kg, egyetemista, mamahotel, zéró kocsi, nulla egzisztencia. Na ilyen pasit nem is ismerek, akinek valaha is lett volna párkapcsolata.
23/23 anonim válasza:
ma 20:46
BMI 17.6:
SOVÁNYSÁG
KONZULTÁLJ A TESTSÚLYODRÓL AZ ORVOSODDAL!!
A BMI kalkulátor szerint a testsúlyod a magasságodhoz képest nagyon alacsony. A szervezetedből fontos tápanyagok hiányozhatnak.
Jártál vele orvosnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!