Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a valóságban hány százaléknak van kapcsolata?
Szerintem túl sokat netezel néha mozdulj ki a valóságba. Hívj el valakit étterembe, akár baráti célból is, túrázz egyet stb. Egészen mást fogsz látni a világból.
Szerintem ritkább, ha valakinek nincs párja, ezt egy egyedül álló 31éves férfiként mondom.
Egy nagy multinál dolgozok, és pont a héten beszélgettem egy új sráccal. Nem tud ismerkedni, mert minden vele egykorú lány foglalt. A fiúk is, így nem igazán vevők arra se, hogy együtt bulizzanak.
Szerettem volna segíteni, de nekem sincs fiatal, szingli ismerősöm, se fiú, se lány.
Szerintem olyan 80-90% lehet kapcsolatban, az alapján, amit a való életben látok.
Hány évesek között?
Mert mindjárt más szám jön ki, ha csak a 15-35 éveseket nézzük, mintha a 15-75 éveseket.
ma 12:20
Hány milliárdos társkereső tulajdonost ismersz az országban?
Nemzetközileg pedig persze hogy sok a társkereső.
Amit látok valójában mostanában a saját korosztályomban: A legtöbb huszonéves srác, aki nem tökéletes kinézetű, az kiégett...nincsen boldogsága, főleg a nők terén/miatt. Senki egyetlen nő sem néz rájuk, max. a prostik pénzért...
Ezzel szemben a nők legtöbbje boldog vagy legalábbis átmenetileg, mivel mindig van párja vagy olyan férfi körülötte,aki udvarol neki, bókol, elkényezteti, és ők kapnak szeretetet, szexet stb. ezáltal sokkal könnyebb,boldogabb és kiegyensúlyozottabb az életük.
Csak azért mert nők...
Nagyon kevés %-ának van valódi érzelmeken és szerelmen alapuló kapcsolata, mert a nőknek inkább a jóképű bunkó kell, mint akivel életet is tudnának tervezni hosszútávon. Ez mindenre rányomja a bélyegét a mai világban...
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!