Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek a valóságban hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a valóságban hány százaléknak van kapcsolata?

Figyelt kérdés
Lehet olvasni mindenfélét, meg h mindeki dughat manapság, de szerintem ez a legmagányosabb korszak lehet a történelemben. Sztem úgy az emberek 40%-nak lehet valakije
2019. szept. 22. 12:10
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem túl sokat netezel néha mozdulj ki a valóságba. Hívj el valakit étterembe, akár baráti célból is, túrázz egyet stb. Egészen mást fogsz látni a világból.

Szerintem ritkább, ha valakinek nincs párja, ezt egy egyedül álló 31éves férfiként mondom.

2019. szept. 22. 12:16
 2/23 A kérdező kommentje:
Ki szoktam mozdulni, de ennek semmi jelentősége. Bárhova mozdulhatsz, a helyzet nem változik. Ha igaz lenne amit mondasz, nem lennenek milliárdosok a társkeresők tulajdonosai, nem lennének tömve emberekkel ezek az oldalak..
2019. szept. 22. 12:20
 3/23 anonim ***** válasza:
76%

Egy nagy multinál dolgozok, és pont a héten beszélgettem egy új sráccal. Nem tud ismerkedni, mert minden vele egykorú lány foglalt. A fiúk is, így nem igazán vevők arra se, hogy együtt bulizzanak.

Szerettem volna segíteni, de nekem sincs fiatal, szingli ismerősöm, se fiú, se lány.

Szerintem olyan 80-90% lehet kapcsolatban, az alapján, amit a való életben látok.

2019. szept. 22. 12:22
 4/23 A kérdező kommentje:
Akkor ha en sok éve vagyok egyedul, valami kulonleges képesség?
2019. szept. 22. 12:23
 5/23 anonim ***** válasza:
28%

Hány évesek között?

Mert mindjárt más szám jön ki, ha csak a 15-35 éveseket nézzük, mintha a 15-75 éveseket.

2019. szept. 22. 12:29
 6/23 A kérdező kommentje:
#5 igaz. Szerinted hogy alakulnak ez esetben a számok?
2019. szept. 22. 12:30
 7/23 anonim ***** válasza:
0%
Attól függ melyik korosztályról beszélünk, és az sem mindegy,hogy nőkről vagy férfiakról, sőt az sem mindegy hogy komoly hosszútávú kapcsolatról beszélünk, vagy bármi egyébről is?
2019. szept. 22. 12:46
 8/23 A kérdező kommentje:
#7 értékelem, hogy megosztod aggályaid a kérdés megválaszolhatóságáról, de nyugodtan mondd el, szerinted hogy alakul a statisztika az általad felvetett esetekben. Mert ez így nem valami konstruktív.
2019. szept. 22. 12:52
 9/23 anonim ***** válasza:
72%

ma 12:20

Hány milliárdos társkereső tulajdonost ismersz az országban?

Nemzetközileg pedig persze hogy sok a társkereső.

2019. szept. 22. 13:05
 10/23 anonim ***** válasza:
3%

Amit látok valójában mostanában a saját korosztályomban: A legtöbb huszonéves srác, aki nem tökéletes kinézetű, az kiégett...nincsen boldogsága, főleg a nők terén/miatt. Senki egyetlen nő sem néz rájuk, max. a prostik pénzért...

Ezzel szemben a nők legtöbbje boldog vagy legalábbis átmenetileg, mivel mindig van párja vagy olyan férfi körülötte,aki udvarol neki, bókol, elkényezteti, és ők kapnak szeretetet, szexet stb. ezáltal sokkal könnyebb,boldogabb és kiegyensúlyozottabb az életük.

Csak azért mert nők...

Nagyon kevés %-ának van valódi érzelmeken és szerelmen alapuló kapcsolata, mert a nőknek inkább a jóképű bunkó kell, mint akivel életet is tudnának tervezni hosszútávon. Ez mindenre rányomja a bélyegét a mai világban...

28/F

2019. szept. 22. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!