Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek a valóságban hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a valóságban hány százaléknak van kapcsolata?

Figyelt kérdés
Lehet olvasni mindenfélét, meg h mindeki dughat manapság, de szerintem ez a legmagányosabb korszak lehet a történelemben. Sztem úgy az emberek 40%-nak lehet valakije
2019. szept. 22. 12:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező, kis számolgatádsal rengeteg dologra pontos választ is találsz.

Nyugodtan keresgélj, van statisztika az egyedülállókról is.

Tippelni sem kell:

[link]

2019. szept. 22. 13:09
 12/23 A kérdező kommentje:
#11 hm kösz, de nem 15 vagyok, hogy a ksh-ról tájékozodjak, párkapcsolati statisztikákról..
2019. szept. 22. 13:11
 13/23 anonim ***** válasza:
84%

ma 13:11

Mert a 15 évesen tájékozódnak statisztikákból?

És a felnőttek miből?

Hasra csapásra?

2019. szept. 22. 13:24
 14/23 A kérdező kommentje:
#13 a párkapcsolati statisztika pont nem a ksh területe, de ebbe ne menjünk bele.
2019. szept. 22. 13:40
 15/23 anonim ***** válasza:
84%

ma 13:40

Mi a KSH "területe" mesélj.

Miért ne menjünk bele? Mert fingod nincs?

2019. szept. 22. 14:14
 16/23 anonim ***** válasza:
26%
Lehetetlen meghatározni a sok alkalmi, mingli, és egyéb kapcsolatok végett, mert ezek is kapcsik, csak nem tartósak. Szóval 40-60%.
2019. szept. 22. 14:26
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Én azt veszem észre, hogy a jó pasik többnyire mind foglaltak, akik meg csúnyák, 8 általánost végeztek, stb. persze nem. Az én barátom külföldi, és pont egy olyan országból jött, ahol sokkal több nő él, mint férfi, szóval velük valamilyen szinten kicsesztem, ez van, az élet valahogy nem igazságos :D
2019. szept. 22. 14:29
 18/23 anonim ***** válasza:
77%
Eddigi munkahelyeimen a 90% kapcsolatban(vagy házas) volt. Férfiak és nők egyaránt. Férfiak jó része félredugott, amint lehetőség adódott.
2019. szept. 22. 14:55
 19/23 anonim ***** válasza:
Mivel a ksh statisztikákból pontosan megtudhatod a házasságok számát, egyből tudod, hogy minimum annyi ember él párkapcsolatban.(ez kb az ország lakosságának a fele) Azon kívül a nem házasok is élnek párkapcsolatban, tehát ez a szám a valóságban jóval magasabb.
2019. szept. 22. 15:34
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

"szerintem ez a legmagányosabb korszak lehet"

Te full hülye vagy!

"Akkor ha en sok éve vagyok egyedul, valami kulonleges képesség?"

Nem az. Ez életképtelen lúzerség!

Az emberek döntő többségének van kapcsolata!

2019. szept. 22. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!