Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Duci alkatú anyukaként egy 8...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Duci alkatú anyukaként egy 8 éves kislányom van, l hol ismerkedjek?

Figyelt kérdés

Rendezett körülmények között élünk,nem eltartót keresek hanem társat.

Az alkatomon már dolgozom,de sosem voltam nádszál tipus.

2019. szept. 19. 13:46
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Elmesélem az én tapasztalatomat ami nyilván egyedi és nem általános,mindenkire igaz történet!

Tinderen párba álltam egy olyan nővel mint te. Telt, elvált, kisgyerekes. ( és csúnya ) Beszélgettünk , rengeteg lelki gondot mesélt az agresszív , nem törődőm apukától kezdve, az előző kapcsolatáról aki elhagyta, a nehézségeiről stb stb stb . Gyakorlatilag csak negatív dolgot. Emellett teljesen elzárkózott minden nemű olyan ismerkedéstől ami nem felelt meg neki 100%-ig, szex totál kizárva. Több mint egy hétig próbáltam vigasztalni, találkoztam is volna vele, de semmi eredmény , úgyhogy “töröltem” . Eltelt kb 1 hónap , véletlenül újból párba álltunk! ( kamunak tűnik pedig igaz, azt hittem én is hogy akivel egyszer már szetválunk az többet nem mutatja, de mégis ) újra beszélgettünk , természetesen arról hogy azóta kinek milyen tapasztalata sikere volt társkeresés terén.

Elmesélte hogy randizott egy ferfival ( 1x !!! ) , de bizonytalan még. Terelődött a beszélgetés jobbra balra kilyukad tunk a szex témánál ahol kinyögte hogy simán megnézte volna az én farok fotómat ha küldök neki, és hogy ezzel a ferfival is már nem bánja már azt se ha csak szex lesz köztük ( 1 találkozás után !! )és velem is ha most nem lenne ez az ismerettsége. Mindez kb 4-5 hét alatt változott át a “ soha senki nem bánthat többé a mindegy ki az csak dugjuk ba “.

Ismétlem nem általánositok de ritka nagy pofára esés volt számomra. Csak azon múlik ki közeledik feléd, hogy te kit engedsz és hogy mit akarsz.

2019. szept. 23. 10:04
 32/37 anonim ***** válasza:
26%
Nekem aztán mondhatod hogy a csokit látásból sem ismered. Engem biztosan nem tudsz megvezetni! Az a test nem csak úgy lett, nemtörődömség... na ez az ami nem kell. Meg a gyerek. Majd persze engem is lehúzol a gyerektartással.. Senki nem akarja beszopni egy ilyennel hiába is szépíted a dolgot...
2019. szept. 23. 10:07
 33/37 A kérdező kommentje:
Nem feladatom magyarázkodni az étkezésről,azt pedig írtam is eltartom magunkat ketten élünk.
2019. szept. 23. 10:49
 34/37 anonim ***** válasza:
18%
Bocs arról miért nem esik egy szó se hogy vajon miért vagy túlsúlyos, és miért vagy egyedül. Azért ezeknek a dolgoknak van előzménye, és bármi is az, arról nem az a férfi tehet akit ez után ismernél meg...
2019. szept. 23. 10:53
 35/37 A kérdező kommentje:

Nem mondta senki,hogy tehet róla,ez előzményeket írtam le itt.

Nyilván akivel megismerkedem majd az teljesen külön tiszta lappal.

Nem mondtam,hogy nem tehetek a túlsúlyról mert egy részben igen.

És épp ezért próbálok tenni ellene.

2019. szept. 23. 11:06
 36/37 anonim ***** válasza:
87%

40 kg súlyfelesleggel rendelkező nő vagyok. Van párom. Így is vannak pasik, akik szívesen összejönnének velem. Olyan férfiakat kell keresni, aki kedvelik a duci nőket.

Szerintem kár sanyargatnod magad, főleg ha nem is vagy nagyon elhízva.

2019. szept. 23. 11:55
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen lenyegtelen, aki veled akar lenni, az vonzonak fog talalni ugy, ahogy vagy.

Maakulonben eleg sokaknak nem lenne senkije.

A magadhoz valo hozzaallasodon kellene változtatni.

Amugy a tarskeresok mind szrok sot.. Valojaban gozom nincs, hol lehet ma ismerkedni..

2019. okt. 17. 16:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!