Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci alkatú anyukaként egy 8 éves kislányom van, l hol ismerkedjek?
Rendezett körülmények között élünk,nem eltartót keresek hanem társat.
Az alkatomon már dolgozom,de sosem voltam nádszál tipus.
Facebook. Ott van olyan, hogy telt lányok oldala , ott olvastam egyszer letrehoztak direkt moletteknek párkereső csoportot :)
Keress rá :)
Elsődlegesen nem az alkatoddal van a probléma hanem azzal hogy van egy előző kapcsolatodból származó gyereked.
Na most a szóba jöhető férfiak 90%-a nem igazán szeretné más gyerekét nevelni ezért nem lesz sok jelentkező.
A társkeresők is tele vannak kisgyerekes anyukákkal.
Na most nálad (valószínűleg) ha bármi van a gyerek az első. Másodiknak lenni pedig nem igazán nagy öröm.
Ha független 30-as pasit akarsz akkor max 10% esélyed van.
Ha belemész egy elvált kisgyerekes pasival való ismerkedésbe. Az nagymértékben javítja az esélyeidet.
Jöjjetek már rá valamire! Ez az egész online piac szét van cseszve, mert az idióták, a kamus senkiháziak, a perverzek, az egó építők, a fétis megszállottak, a szexmániások elcsesztek mindent.
Csinos nő vagy? Esélye nincs egy normális férfinek megismerkedni veled, mert TE leszel az, aki eélyt sem ad rá! Miért? Mert te is ember vagy, és ekkora felhozatalból az 100%, hogy fotók alapján fogsz dönteni. Mindig lesz szebb így esélyt sem adsz neki, mert a szemed, az érzékszerveid felülírják a józan észt! Tudod mi van az online piacon? Egy maréknyi férfi arat le mindent, azaz a csinos nőket. Folytatom... A Többi pasi nem azért kezd ki testesebb nőkkel, mert az annyira bejön nekik. Azért, mert az maradt. Ekkor már a normálisabbak régen megszüntették a regisztrációjukat. Szóval maradt egy rakás aberrált, aki a szexért bármit bevállal. Talán van 1-2% esélyed, mert mindig regisztrálnak normális férfiak is, és ha benne van az időintervallumban, akkor talán összefutsz egy ilyennel.
Nem kell itt tagadni, a nők álma az olyan Love Island-es pasik, valahol megértem, de akkor nem kell kihangsúlyozni a "komoly kapcsolatot".
A másik ami meg tényleg hazavágta ezt az egészet, az maga a túlszexualizált társadalom. Csak szólok, a többség már az első találkozáskor meg akar dugni, addig persze adja hogy nem számít a gyerek, imád téged, te vagy a legszebb neki, ő is komolyan gondolja...stb. Hogyne.
A végére meg abba is gondolj bele, hogy azok az igazán rendes és jó férfiak már családban élnek 40 éves korukra. Azok nem fognak félrekúrni. Aki ennyi idősen még az igazit keresi, azzal baj van, egy elvált férfi meg már soha nem lesz olyan mint azelőtt volt, már ha vannak érzései.
Szóval ebből a sz*rkupacból kell kibányásznod magadnak a következőt. Én sok sikert kívánok ehhez a nem túl felemelő munkához.
Egy jótanács: Sose emlegesd fel, hogy te már dolgozol a vékonyságodért. A férfiak fejében ez azt jelenti, hogy egy zsírdisznó ezzel akarja magát pozitív színben feltüntetni, és azt is tudják, hogy sosem leszel egy jó alakú nő. Ezt a részt hagyd el, ezzel kifejezetten magad alatt vágod a fát! Sose tegyél fel magadról retusált, beállított képeket, mert az nagyon ciki, amikor az életben meg face to face mondják a szemedbe hogy bocsika, nem rád gondoltak a fotóid után. Az elvárásaid pontosan olyanok legyenek, mint amilyen te vagy. Itt is a többség 2-3 szinttel magasabbra értékeli önmagát, ami csak egy hatalmas öngól. A legcélravezetőbb az őszinteség!
Azaz: pl. 36 éves nő vagyok, 166cm magas, 82kg. Van egy lányom, olyan társat keresek az életünkbe, aki elfogad önmagamért, elfogadja a lányom. Kölcsönös szimpátia, hagyományos értékek. Kalandorok, kicsapongók, életművészek kérem ne keressenek.
Az az oldal szuper,bár tény,hogy vannak akik nemtudják mi a különbség a között hogy 10kg felesleg vagy 30 van valakin.De Mindeki más tart szépnek az az ő dolguk,
Utolsó,hasonló és korrekt a bemutatkozásom,adatokkal súly,magassàg,és Mèg azis szerepel benne,amit ide is kiírtam,hogy eltartom magunkat tehàt nem az anyagiak miatt keresek párt hanem magamnak egy tàrsat!
Végigolvastam mindent.
Az #1 hozzaszolonak igaza van, csak elég bunkón fogalmazta meg. Tényleg nincsenek Ilyen és olyan típusok. Annyi van, h van aki mindennap azzal indít, h eszik 1 édes meg 1 sós peksutit. Illetve délután, meló után lecsuszik 1-1 táblacsoki. Na ok mondják, h ők nem nadszal tipusuak.
Nem rosszindulatbol írom, én is ilyen voltam, elég sokáig.
Szóval, ha formálódni szeretnél, akkor ne úgy nézd, h oké, akkor most x hónapig fogyokura és utána vissza minden régi rossz szokás. Sajnos ez egy egész életes meló.
Szurkolok neked, h sikerüljön, amit elterveztel és talalj egy társat.
Tábla csokit tavaly Mikuláskor láttam utoljára nem eszek ilyesmit.
Péksüteményt néha,de van étrend és aszerint.
A többit köszönöm már a face csoportban ismerkedem.
Szívesen . Én irtam a face csoportot.
Drukkolok, sok sikert neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!