Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci alkatú anyukaként egy 8 éves kislányom van, l hol ismerkedjek?
Rendezett körülmények között élünk,nem eltartót keresek hanem társat.
Az alkatomon már dolgozom,de sosem voltam nádszál tipus.
Köszönöm a nem idevágó haszontalan választ.
Igenis típus kérdése az,hogy nekem pl a csípőm széles,erős csontozatú.A háj vagy hurka ledolgozható ez már folyamatban van.
Az alkatodon annyit dolgozz, hogy egészséges legyél, egészségesen nézz ki! Biztos lehetsz benne, hogy leszel, akinek tetszeni fogsz. Az első hozzászólóval nem kell foglalkozni, ahogy a válasza értékeléséből is láthatod, hülyeségeket beszél.
Ismerkedni pedig számtalan helyen lehet, ahol az élet úgy hozza, de ha beregisztrálsz egy társkereső oldalra, abból baj nem lehet.
Mocskolódókra nem vagyok kíváncsi.
Persze mindenkinek egyforma...nevetséges.
Én nem tagadtam van rajtam felesleg,amin dolgozom,hogy változzon de van ami igenis adottság kérdése.
Azért bőven látok Molett nőket is férfiakkal együtt ,utcán is vagy akár kapcsolatban együtt a 99% költői túlzás.
Privátban azért kaptam pozitív dolgokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!