Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Duci alkatú anyukaként egy 8...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Duci alkatú anyukaként egy 8 éves kislányom van, l hol ismerkedjek?

Figyelt kérdés

Rendezett körülmények között élünk,nem eltartót keresek hanem társat.

Az alkatomon már dolgozom,de sosem voltam nádszál tipus.

2019. szept. 19. 13:46
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
77%
A nőknek annyi a dolga ebben, hogy szétválassza a korpát a liszttől. Hááát, jelentkező az mindig akad, de 99%-ban csak szexre.
2019. szept. 19. 14:36
 12/37 A kérdező kommentje:

33 éves vagyok és társat keresek nem kalandot.

A mocskolódások miatt a súlyom csak privatban adom meg.

2019. szept. 19. 15:37
 13/37 anonim ***** válasza:
40%

Mivel a kislányon javítani nem tudsz, így marad az alkatod amin alakíthatsz.

Szóval szép csini anyukának kell lenned.

2019. szept. 19. 15:44
 14/37 A kérdező kommentje:

Az már folyamatban van,ahogy a kiírásban is szerepel.

Bár ha az sem segít akkor màr felkötöm magam!

2019. szept. 19. 15:46
 15/37 Rockarc ***** válasza:
59%

Annyira nem kell ketsegbe esni. A fogyokura az magadert legyen.

A masik, hogy eleg fiatal vagy egy mar nagyobb gyerekkel, egyre konnyebb lesz vele/mellette keresni valakit. A lenyeg, hogy legyen meg a cel, hogy 2 ev mulva ugy tudj visszanezni erre az idoszakra, hogy mennyit fejlodtel. 35 evesen siman lehetsz bomba no, akire mar fognak tapadni.

43F

2019. szept. 19. 15:54
 16/37 A kérdező kommentje:

Azért még 2 év magány durva lenne.

Annyi plusz azért nincs rajtam,hogy évekig tartson.

2019. szept. 19. 16:07
 17/37 anonim ***** válasza:
90%

Tapasztalat: írd ki társkeresőn, hogy van gyerek, legyen egy rendes, pár mondatos bemutatkozásod, hogy mit szeretsz, milyen vagy, és egész alakos fotót tegyél fel.

Akinek nem jön be, az nem ír rád. Akinek bejössz, az írni fog. Esélyt adni érdemes, de semmi se kötelező: ezt tartsd randin szem előtt.

A többire meg annyit, hogy a férjemmel úgy kezdtem találkozni, hogy ez csak szex lesz, egyikünk se akar többet. Aztán rà két évre már a felesége voltam. Ducin, gyerekkel, elváltan is én kellettem, mikor jobban megismert. Sose tudhatod előre.

Fordítva is igaz: hiába akartok mindketten komolyat, ha pár hónap után azt mondjátok, hogy nem illetek össze. Volt, akire én mondtam azt első szex után, hogy ne erőltessük, ennyi volt.

Nem szabad a "Csak szex" címkézést komolyan venni. Csak azt tedd, amit élvezel, ami neked jó, de egy dugás miatt nem kell vezekelni, nem vagy màr 16 éves.

2019. szept. 19. 16:20
 18/37 anonim ***** válasza:
80%

Bárhol ismerkedhetsz, légy nyitott.

Hajtogatják sokan, hogy csak vékony nővel kezdenek, de vannak azok is szép számmal, akiknek bejön a kerekded forma - azok általában férfiasabbak is! :)

2019. szept. 19. 16:51
 19/37 A kérdező kommentje:

Lehet ez igaz,aki sexet akar egyből elutasítom, valahogy nekem ez nem pálya annyira.Nem ítélem el csak én másabb vagyok.

Társkeresőn minden adatom valós.Kg is ki van írva és nem hazudok az adatlapomon.

2019. szept. 19. 16:51
 20/37 anonim ***** válasza:
0%
I helyen, I-kor IPhone-al. :D
2019. szept. 19. 17:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!