Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kigyúrom magam akkor lesz ilyen modell barátnőm?
Van egy barátnője unokatestvéremnek a Fruzsi. Aki gyönyörű nő, nagyon bejön és nekem ő kell senki más. Nem véletlen hogy ilyen szép, hiszen modell és Palvin Barbit is ismeri dolgozott is vele együtt. Egyik nap erőt vettem magamon és randira hívtam de sajnos eléggé elutasított hogy mit mondott az nem lényeg....
Viszont én őt akarom. Jelenleg nagyon vékony vagyok és tudom magasabb nálam mert én csak 172 cm vagyok de megnőni nem tudok. Viszont kigyúrni ki tudom magamat, az segítene?
Jelenleg nagyon szép munkám van ápolok egy kórházban betegeket.
na az alacsony nover pedomedve be akar csajozni :))... es meg nem is akarkit nezett ki maganak.
oreg,talan egy masik eletben...
Az utolsó mondatodból tudom biztosan hogy kamuzol. De azért köszi a vidám perceket mára :)
Üdv: egy nővérke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!