Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kigyúrom magam akkor lesz ilyen modell barátnőm?
Van egy barátnője unokatestvéremnek a Fruzsi. Aki gyönyörű nő, nagyon bejön és nekem ő kell senki más. Nem véletlen hogy ilyen szép, hiszen modell és Palvin Barbit is ismeri dolgozott is vele együtt. Egyik nap erőt vettem magamon és randira hívtam de sajnos eléggé elutasított hogy mit mondott az nem lényeg....
Viszont én őt akarom. Jelenleg nagyon vékony vagyok és tudom magasabb nálam mert én csak 172 cm vagyok de megnőni nem tudok. Viszont kigyúrni ki tudom magamat, az segítene?
Jelenleg nagyon szép munkám van ápolok egy kórházban betegeket.
:D
Inkább keress egy átlagos nőt, ez is nehéz lesz.
Amúgy férfiként nem értem mi vonzza a férfiakat a modellekben. Oké, szemrevalóak, de ennél nem több. Nem tudok szerelmes lenni egy nőbe, csak azért, mert szép. Sokkal inkább tudok azért, amilyen, persze ha be is jön közben. Szóval egy fajta egyensúlynak kell lennie a szépség és a belső között a szerelemhez. Amit te írsz, az inkább az, hogy kanos vagy..
Te milyen egy beteg Fsz vagy már??
Mi lesz a következő, megerőszakolod aztán bezarod egy szobába, mert neked ő KELL?
De neki meg nem te kellesz mit nem értesz?!
Attol hogy kigyurod magad közel se lesz pl helyes arcod..
Ha kórházba kerülök remélem engem nem fog ilyen beteg ember ápolni mint te
nekem nem számítana, hogy nézel ki
ez a felfogás és ez a stílus a visszataszító
Nem kicsit vagy elmebeteg. :D
Bár erősen kamugyanús a kérdés.
De tök mindegy, mindkettőn segít egy jó pszichológus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!