Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakran találkoztok ezzel az esettel hölgyeim?
A második eset nem rejtély. A személy nyilvánvalóan atomrészeg volt vagy csak valamilyen egyéb szernek a hatása alatt volt.
Nem olyan gentlemenek ezek a budaiak mint amilyennek hiszik magukat.
Nem tartom magam "rendes pasinak" sem pedig rosszfiúnak.
Mert ezek közül mindkettő létező személy.
De mivel nekem senki nem ír vissza, ezért én tulajdonképpen nem is létezek a nők szemében. Tehát én magam inkább egy nímandnak tartom, egy senkinek.
Ha a nők visszautasítanak, akkor annak általában örülni szoktam és meg szoktam nekik köszönni, hogy legalább tudomást vettek a létezésemről és legalább annyira emberszámba vettek, hogy elutasítottak. Ilyenkor udvariasan megköszönöm nekik, hogy visszaírtak. De ilyen sajnos nagyon-ritkán van.
Pedig visszautasítottnak sokkal jobban szeretném tartani magamat mint egy nem-létező senkinek, egy nímandnak...
Ismerkedő fázisban még nem történt velem ilyen.
Egy 4 éves kapcsolat végén viszont minden voltam csak rendes ember nem.
Az egészben a legkülönösebb az volt, hogy ő lépett félre, húzott le anyagilag, vert át
Próbáltam normális hangnemben megbeszélni ezt az egészet és nem azt mondani, amit ilyenkor legszivesebben tenne az ember . Úgy tűnt, hogy emberi módon meg tudunk egyezni és lezárni a közös életünket.
Pár hónap elteltével olyan mocskolódó hadjáratot indítottak ellenem az új nőjével, hogy csak néztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!