Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Drága hölgyeim. Kivel volt ilyen?
Kivel volt olyan,hogy hiába passzoltatok valakivel ismerkedès során kb mindenben emberileg,nem volt meg a vonzzalom? Esetleg kèsőbb meglett?
Ha van aki segítene( az èrtelmesen gondolkodó fajtából) nagyon megköszönnèm.
Nem lett vonzalom.
Tudtam, hogy szeret, és adtam egy esélyt a dolognak, de hatalmas hiba volt. Mindketten komolyan sérültünk a végére, és odalett a barátság is.
Sajnos azt kell mondjam a kémia dönt. Ha az elején nincs meg a vágy, később sem lesz. Ha még is történik valami később, az erőltetett és sosem lesz igazán jó a szex, csak amolyan mellékes tevékenység.
Olyan viszont volt, hogy mindenben különbözött az érdeklődésünk, de a szex brutál jó volt vele.
Hogy minden passzoljon, az igen ritka, én nem erőltetném ha nincs meg a testi vonzalom. Férfi barátaim nekem is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!