Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a titok nyitja? Hogy végre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a titok nyitja? Hogy végre én is egy olyan nő legyek, akinek a pasija:

Figyelt kérdés

- hűséges

- házias

- romantikus

- udvarias

- pozitív

- káros szenvedélyektől mentes

- nem antiszociális, hallgatag

2019. szept. 16. 10:20
1 2 3 4
 21/32 Bence_ ***** válasza:
91%
Rakd rendbe magad, a másik a tükröd.
2019. szept. 16. 17:10
 22/32 anonim ***** válasza:
49%

Sok szerencse kell hozzá!

Én is félig értek csak egyet azzal h ne add le a szintet. Senki nem tokeletes,rossz tulakdonsahok szokasok ugyis lesznek,hiaba éltek alomvilagban.

Nekem volt ilyen ficko,egy baj volt vele h feminim volt persze hetero,de a falra masztam tőle!

Annak adj hálát amilyet hoz a futoszalag abból a kapcsolatbol kell vmit megtanulnod a az életről.

Kihivasok árán fejlodunk. Bele kell fektetni az energiat. Készen nem kaptok semmit,bele ér a bilibe az ujjatok! De álmodozni lehet :D

Nyilvan itt nem olyanra gondoltam aki megcsal vagy bánt vagy vmi nagyon rossz tulajdonsaga van.

2019. szept. 16. 20:25
 23/32 anonim ***** válasza:
48%

Egy ambivertáltat kell találnod.

Extrovertáltak túl kicsapongóak ahhoz, hogy meg tudják tartóztatni magukat. Hűséges előtted, de nem a munkahelyén. Szenvedélyektől mentes, buliban mégis vedel meg rágyújt...

Az introvertált meg hiába hűséges, udvarias, romantikus, ő nem fog veled bulizni az asztalon táncolva, ami neked rögtön antiszoc kategória. Nem fog éljenezni mikor kirúgták, hanem megéli a csalódást is.

Tehát a kettő közötti kell (szerencsére az ambivertáltak elég nagy kategória) keresned. Csak így, hogy mindennek meg kell felelni, eléggé szűkké válik a lehetőségek köre. Szóval nem azt mondom, hogy egyik-másik dolog kizárja egymást, de jó, ha ezerből egy ilyen pasi van...

2019. szept. 16. 22:37
 24/32 anonim ***** válasza:
31%
Szia! Az én férjem ilyen. Sokan mondják, hogy szerencsés vagyok, és nagyon ritka ez. Abszolút egyetértek. Szerintem szerencse is kell. Az én személyiségem is hasonló, egy dolgot kivéve: a pozitív rám nem stimmel. A férjem nagyon pozitív, tele van lelkesedéssel és bizalommal, rám ez kevésbé jellemző. Ő ezt abszolút elfogadta. Mikor ilyesmiről beszélgettünk, azt mondta, amit ő nem tolerál egy nőben: nem bírja, ha valaki közönséges (pl.örül neki, hogy csinosan járok, én a magam kedvére öltözködöm, sose voltam a mindenemet kiteszem típus, nem érdekelt sose, tetszik-e a férfiaknak vagy nem), kihívóan viselkedik. Elég jó ízlése van, nem csípi az ízléstelen, össze nem illő szetteket - az állatmintát, neonszíneket, stb. kifejezetten rühelli - ahogy én is. Az agresszív, buta és lusta nőket kerülte mindig. Nem bírja, ha valakinek nincs ambíciója, nem szereti a munkáját, csak elvan. Ő nagyon elhivatott, azt szereti, ha a társa is lelkesedik valamiért és tesz érte. Szóval valamennyire magához hasonló társat kereshet egy ilyen férfi szerintem. Remélem tudtam segíteni, kicsit kusza lett, mert kezdek fáradni mára.
2019. szept. 17. 00:15
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
24-es vagyok. A lelkesedést pontosítanám, mert visszaolvasva félreérthető:Én a hivatásomban vagyok lelkes, tettrekész, a feladatokban hatékony. Amit a férjem nagyon fontosnak tart a társában. Viszont ő úgy általában az élettel szemben lelkes és bizakodó: pozitívan áll mindenhez, jót feltételez általában az emberekről és a várható helyzetekről. Na ez az, ami rám kicsit se jellemző. Én nem vagyok annyira nyitott az emberekkel, kevésbé vagyok ilyen téren lelkes és abszolút a legrosszabb forgatókönyvre szoktam felkészülni. Ő ezt teljes mértékben elfogadta, én is az ő -szerintem indokolatlan- optimizmusát. Az a durva, hogy eddig 10-ből 10-szer az ő pozitív forgatókönyve jött be, lehet, hogy az élet nem is annyira fenyegető. De azért sose lehet tudni. Ez a különbség ott is megmutatkozik, hogy bár én is udvarias és jól nevelt vagyok, ha ketten vagyunk, mindent könnyebb elintézni és mindenki kedvesebb velünk, mint ha egyedül vagyok. Neki nagyon pozitív kisugárzása van, mindenki szereti. Rám ez kevésbé jellemző, de ha vele vagyok, sokkal többet mosolygok.
2019. szept. 17. 00:24
 26/32 anonim ***** válasza:
48%
Most akkor ne legyen antiszociális és hallgatag sem, vagy ne legyen antiszociális, de hallgatag?
2019. szept. 17. 04:57
 27/32 anonim ***** válasza:

7. Vagyok

Aki ennyire magára veszi a kérdést, és úgy érzi, hogy pont megfelelne, kivéve az utolsó pont, de..., az ne engem győzködjön, hanem a kérdezőt! Ezek nem az én szempontjaim, egyedül a hűség és a káros szenvedélyek stimmelnek nálam is.

Ellenben van párom.

Azt sokan ezek szerint nem értik, mit jelent, hogy nem éri be kevesebbel.

Nézzünk egy általános példát, mint a suliban, vegyük a hűséget.

A pasi az első hetekben is kimutatja a foga fehérjét. Mással is írogat, még mindig fent van társkeresőn, buliban más lánnyal flörtöl, táncol, kicsit eltéved a keze. Ilyenkor 100 pasiból 99 mit tesz?

A: letagadja a nyilvánvalót, mindenre van egy remek, hihető magyarázata.

B: a nőt állítja be betegesen féltékeny, hisztis pichának.

A+B

Itt jön az, hogy beéri-e kevesebbel! Mit tehet a nő?

A: belátja, hogy a férfi nem lesz soha hűséges, fájó szívvel búcsút int. Elpazarolt rá pl. 5 hetet.

B: elhiszi, mert hinni akarja, hogy megtalálta az igazit, és majd megváltozik. Elpazarol mellette 2-3 évet, és akkor szakít, mikor már mindenki tudja, hogy a pasija csalja, vagy durvább dolgok is rendszeresek.

Mi a B verzióval a baj? Az, hogy ebbe a kapcsolatba pl. 20 évesen lép be, és 23 évesen ki. Még 2-3 ilyen tévedés, és azon kapja magát, hogy 32 évesen próbàl párt tálalàlni, és se gyerek, se komoly kapcsolatra kilátás a közeljövőben.

Itt jön be az, hogy piszok nagy szerencse is kell. Szinte biztos, hogy elsőre nem talál ilyen párt. Esélyes, hogy 5-10 pasi is képbe kerül, mire a 11. lesz az AFérfi,

Akivel minden stimmel. Egyáltalán nem mindegy, hogy 22 évesen tálalja meg, pár 2-3 hónapos kapcsolat után. Vagy 42 évesen, egy gyerekkel, egy válással, és 2 hosszú, de pocsék kapcsolattal a háta mögött.

Ezért nem szabad időt pazarolni olyan férfi mellett, aki "majdnem" megfelel, és abban reménykedni, hogy "Majd megváltozik.

De mondom; ha te úgy érzed, hogy ezek alapján a kérdezővel összeilletek, és te úgy érzed, hogy a "hallgatag" nem lehet kizáró ok, akkor írj a kérdezőre egy privátot, aztán lesz ami lesz.

Az én győzködésem egyikőtökön se fog segíteni.

2019. szept. 17. 06:05
 28/32 anonim ***** válasza:
37%

Kedves utolsó!

Nem lenne ez a probléma, ha tudnád hol a helyed.

[link]

Amíg a képen ábrázolt világot éljük (nőknek köszönhetően), addig ez van. Előlehet adni, a tahó meg istentudja milyen férfit. Tudod miért tahó? Mert ennek köszönhetően vonzónak találják a nőstények, s innentől indul a buli, azaz a mostani helyzet. Szóval minden rendben az álláspontoddal, csak hibás az alapfeltevés.

2019. szept. 17. 13:54
 29/32 anonim ***** válasza:

#28:

Amíg ilyen ábrákkal kelsz és fekszel, addig neked marad annyi, hogy a gyalogún vitatkozhatsz nőkkel. Ennél szorosabb kapcsolatod a női nemmel sose lesz.

Az meg a másik probléma, amikor mindenféle lúzer, igénytelen, sikertelen incel azzal áltatja magát, hogy ő az átlagos srác. Holott egy fogatlan 60 éves nyugdíjast is előbb választana egy átlagos lány.

2019. szept. 17. 14:25
 30/32 anonim ***** válasza:
56%
Értem, tehát ha valaki lerajzolja a valóságot, akkor az hülye. Aki feltalálta az összeadást, s az nem szolgálja a nő érdekeit, az hülye. Aki nem ért egyet a nővel, az hülye. Tudod mit? Nekem nem kellenek hülyék, vagy ahogy te nevezed "átlagosak".
2019. szept. 17. 14:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!