Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy benne legyek...

Mit tegyek, hogy benne legyek a barátikörbe?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

8. osztályos vagyok, nemsokára ballagunk.

Évelején egy hosszú barna hajú lánnyal lógtam, szinte a legjobb barátom lett. És van egy másik rövid barna hajú lány, akivel szintúgy jóban vagyunk, és úgymond befogadtuk a mi kis "körünkbe", így hárman elválaszthatatlanok lettünk.

Felvételi előtt egy pár héttel elkezdett a mi kis klikkünk szétesni. Engem elkezdtek levegőnek nézni, nem vontak be a kis dolgukba. Ezt így tűrtem-tűrtem, és egyszercsak elkezdtek fúrák lenni, messengeren egy "Janival" beszélgettek, és nem mondták el, hogy mivan. Eggyik nap nagyon tervezkedtek valamit, és megkérdeztem, hogy mennek-e valahová, mondják nem, ez így gyanús volt egy kicsit. Aztán láttam hogy messengeren egy csoportba küldött a hosszú hajú barna lány ingeket, mert hogy oda az ilyen ballagásos dolgokat beszéljük meg. Aztán látom hogy snapchaten a rövid hajú barna lány kitett egy képet amin a starbucksban ülnek és volt ott két pohár, amin a két barátnőm neve volt rá írva. Ez nagyon zavar, hogy hazudtak nekem...

Most nemtudom mi lehet a bajuk velem... A külső, vagy hogy nem mennek utánam fiúk?

Ők barnák, én meg hosszú hajú szőke, szemüveges lány vagyok, és nem rohangálnak utánam fiúk. (Egyébként az utóbbi nem is baj, mivel őket csak zaklatják)

Mi lehet a bajuk velem? Az van hogy a szülinapom is nemsokára itt van, és úgy érzem én csak egy pótkerék vagyok.

Valami tipp, hogy milehet ez az egész? Vagy hogy mit tegyek?

2016. márc. 5. 21:09
 1/3 anonim válasza:

A lányok ilyenek (és én ezt lányként mondom).

Szerintem a legjobb amit tehetsz hogyha megkérdezed tőlük ezt egyenesen! Lehet hogy nincs is veled semmi bajuk csak ők lehet hogy egy kicsit közelebb kerültek egymáshoz.

Kérdezd meg tőlük ezeket a dolgokat és kérd meg hogy LEGYENEK ŐSZINTÉK,ők tudják erre a legjobban a választ!

És ha tényleg valami bajuk van veled(pl.: amit mondtál hogy ők barnák te meg szőke hajú vagy,vagy hogy utánnad nem mennek fiúk...) akkor nem igazi barátok mert nem fogadnak el olyannak amilyen vagy!

2016. márc. 5. 21:24
 2/3 anonim válasza:

Azt elfelejtettem mondani hogyha valami fejlemény van akkor kiváncsi lennék rá hvan kedved megosztani velem. :)

12/L

2016. márc. 5. 21:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :) Beszélek velük és majd meglátjuk, hogy mi lesz
2016. márc. 6. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!