Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a titok nyitja? Hogy végre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a titok nyitja? Hogy végre én is egy olyan nő legyek, akinek a pasija:

Figyelt kérdés

- hűséges

- házias

- romantikus

- udvarias

- pozitív

- káros szenvedélyektől mentes

- nem antiszociális, hallgatag

2019. szept. 16. 10:20
1 2 3 4
 1/32 Zsoltmester ***** válasza:
56%
Egy ilyen pasihoz elsősorban olyan nő kell aki nem volt túl 10 pasin 25 éves koráig meg nem egyéjszakás kalandozott meg nem csupán a szexért ismerkedett. Mert egy olyan pasi akiről te beszélsz annak ezek a dolgok fontosak. És egy olyan pasi ha megtudja rólad hogy tulajdonképpen ribi voltál úgy ott hagy a p....ba ahogy kell.
2019. szept. 16. 10:24
 2/32 anonim ***** válasza:
93%
Hasonló a hasonlót vonzza. Ha te is ugyanilyen vagy, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy ilyen párt találsz.
2019. szept. 16. 10:27
 3/32 anonim ***** válasza:
98%

Egyrészről 2-essel egyet értek, neked is tudnod kell ugyanezt nyújtani.

Akitől ezt elvárod, az valamennyire értelmes is. Se nőben se férfiban nem egyszerű ilyet találni.

Van aki 10-20 randin is túl van míg talál egy ilyet.

2019. szept. 16. 10:44
 4/32 anonim ***** válasza:
40%
Azokat is vedd észre akik "láthatatlanok" úgy talán nagyobb az esélye
2019. szept. 16. 10:45
 5/32 anonim ***** válasza:
81%
Az, hogy normális nő legyél.
2019. szept. 16. 10:48
 6/32 anonim ***** válasza:
62%

Ha ugyanezeket tudod nyujtani, akkor ilyen lesz. Azt hozzátenném, ha túl vagy 25 éves létedre 20-30fickón, akkor buktad az egészet már. Általában a könnyűvérű nők trógereket fognak ki, ok-okozat.

32f

2019. szept. 16. 10:49
 7/32 anonim ***** válasza:
90%

Két dolog kell.

1. Ne érd be kevesebbel!

Ha a pasiról kiderül, hogy nem ilyen, akkor lapát. Ne csessz el mellette heteket, hónapokat, ha egyszer nem felel meg.

2. Piszok nagy szerencse kell hozzá!

Senkire sincs ráírva, hogy milyen, és az ismerkedés elején mindenki hazudik.

Már az is csoda, ha olyat találsz, aki hűséges, és ezt nem úgy érti, hogy nincs lehetősége megcsalni.

2019. szept. 16. 11:01
 8/32 anonim ***** válasza:
23%

Mit értesz ez alatt?

"nem antiszociális, hallgatag"

Én pl. sokáig azt hittem zárkózott vagyok, mert sokszor hallgatag vagyok csomó társaságban. Aztán egyetemen döbbentem rá, hogy értelmes, nyitott emberekkel (nőkkel és férfiakkal is) nagyon jókat tudok beszélgetni. Persze ilyen társaságban sem én vagyok a 15/1, akinek be sem áll a szája. Valahogy képtelen vagyok baromságokról beszélni.

Szóval gimiben azt hittem én vagyok szar. Azóta megfordult a dolog. Rájöttem, hogy nem az én hibám, ha tartalmas beszélgetésre vágyom. Vagyis ez nem hiba. Hanem ilyen vagyok.

Ha ilyen férfit akarsz találni, hasonló nőnek kell lenned, mert saját tapasztalatból tudom, hogy vannak emberek (így nők is), akikkel az ég világon semmiről nem tudok beszélni (és ez nem azt jelenti, hogy "nem alacsonyodom le arra a szintre" vagy ilyen baromságok, sőt még csak nem is azt jelenti, hogy hallgatag vagyok, hanem egyszerűen ilyen a személyiségem).

Szóval nincs titok. Vagy legalábbis ezt nem lehet "bekamuzni", vagy megjátszani. Ha olyan típusú nő vagy, akivel lehet értelmesen is beszélni, akkor megnyílik előtted a kapu és rengeteg ilyen férfit találsz, aki párt keresne. Ha nem vagy ilyen típus, akkor meg sem fognak szólalni melletted, te pedig észre sem fogod venni őket.

2019. szept. 16. 11:22
 9/32 anonim ***** válasza:
16%

Itt már leírták az összes lényeget.

Zsák a foltját..

Az ilyen férfiakat unalmasnak találjátok.

Ahogy itt írták, vedd észre a láthatatlant.

2019. szept. 16. 11:24
 10/32 anonim ***** válasza:
28%

A barátkozós, pozitív, udvarias, házias, mindenki kedvence pasik pont nem azok, akik láthatatlanok. Inkább az a típus, aki a közösség motorja, mindenki ismeri.

A kérdező semmivel se lesz előrébb, ha egy láthatatlan (visszahúzódó, csendes, hozzá se szóljon senki) pasival kezd.

2019. szept. 16. 11:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!