Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a titok nyitja? Hogy végre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a titok nyitja? Hogy végre én is egy olyan nő legyek, akinek a pasija:

Figyelt kérdés

- hűséges

- házias

- romantikus

- udvarias

- pozitív

- káros szenvedélyektől mentes

- nem antiszociális, hallgatag

2019. szept. 16. 10:20
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
91%
Az én férjemről ez mind elmondható,rám viszont egyik sem igaz.
2019. szept. 16. 11:35
 12/32 anonim ***** válasza:
27%

Kedves 7-es!

Ezzel "Ne érd be kevesebbel!" csak részben tudok egyetérteni. Meg is mondom miért.

Egyik részt jogos, ha egy nő nem akad le bármilyen tróger, lehányt trikós, tv előtt tespedő idióta mellett. Másfelől amire ezt a mondatot többségében használni szoktátok, az önmagában hibás életfilozófia. Hiszen nem lesz valaki attól több vagy kevesebb, hogy nem egy hullámhosszon vagytok. És ezt a fajta hozzáállást, hogy pl. valaki azért kevesebb, mert hallgatag esetleg, egy jó érzésű férfi messziről észreveszi és elkerüli.

Így nálad is fenn állhat, hogy a tapasztalatod, miszerint nincsenek ilyen férfiak, elég torz.

Nekem pl. az ismerősi köröm 90%-a sosem csalta még meg a párját. És igen, akadnak köztük zárkózott és nagyobb szájú férfiak és nők is.

2019. szept. 16. 11:36
 13/32 anonim ***** válasza:
35%

"visszahúzódó, csendes, hozzá se szóljon senki) pasi"

Csak hogy nem minden pasi visszahúzódó, csendes, hozzá se szóljon senki típus, aki annak látszik.

Rengeteg férfi a saját hullámhosszának megfelelő környezetben nagyon is nyitott tud lenni. Csak ehhez olyan környezet kell.

Amíg kirakat férfit keresel, addig ne várd el, hogy mellette tökéletes legyen mindenben IS.

Van olyan társaság, ahol csak nézek ki a fejemből és van olyan is, ahol kvázi központi személyiség tudok lenni.

Ezt kéne végre megértenetek, hogy attól hogy valakivel nem vagytok egy hullámhosszon, még nem lesz jobb vagy rosszabb.

Valaki ilyen, van aki olyan. Csak ennyi.

2019. szept. 16. 11:43
 14/32 anonim ***** válasza:
58%

#13:

Ebben az esetben se találnak egymásra soha, csak ha az adott környezetben futnak össze.

Illetve attól, hogy valaki pl. a saját szakterületén otthonosan mozog, vagy egyenesen sziporkázik, attól ő még alapvetően lehet antiszociális vagy hallgatag.

2019. szept. 16. 11:53
 15/32 anonim ***** válasza:
20%

Rám igazak ezek viszont az utolsó hibázik.

Nem vagyok nagy dumás. Sem a nagy társaságot nem szeretem. Viszont kettesben el tudok jól és értelmesen beszélgetni.

Viszont ha megfigyeled, egyes személyiségjegyek kéz a kézben járnak.

Ha egy pasi nagy dumás, szereti ha sok ember veszi körül, tehát el tudja "adni " magát , akkor az nem fog egy nőnél megállni.... Bocs de ez az igazság, mert a legtöbb férfi csak a farka után megy.

Az hogy ebből mások mit látnak az külön dolog. Van aki évekig nem bukik le...

De van olyan hogy kivétel és ez mind megvan 1 emberben. Kb tízezerből egy férfi ilyen. Sok sikert hogy megtaláld! ( Ezt komolyan írom, mert nekem is olyan nő kell aki kb kb ilyen felállásban található meg, és nekem is nehéz dolgom van)

2019. szept. 16. 12:25
 16/32 anonim ***** válasza:
27%

ma 11:53

Nem szakterületről beszélek. A legkülönbözőbb szakterületű értelmes, érzelmes emberekkel könnyedén tudok beszélni. De pl. a pletykákás, egymás kibeszélős, "Olyat láttam a fészbukon" szintű társaságban megszólalni sem tudok.

Véleményem sok mindenről van, rengeteg humor forrást is látok a világban, csak nem feltétlenül vagyunk egy hullámhosszon.

2019. szept. 16. 12:30
 17/32 anonim ***** válasza:
30%

A 7-es is egy istenverte kettősmércés hárpia.

"Ne érd be kevesebbel!"

Ez kb azt jelenti, hogy én nem megyek el dolgozni, csak ha 3milla nettót fogok keresni havonta. Mert nekem "ennyi jár", kevesebbel nem érem be.

Tudod mit érnék el vele? Nem lenne munkám.

Te tudod mit érsz el ezzel a felfogással? Kevesebb gyerekszületés, több válás.

Gondolkozzon el magában és szégyelje magát (ha tud olyat egyáltalán) tündérkirálykisasszonyka.

2019. szept. 16. 12:39
 18/32 anonim ***** válasza:
13%
Legyél NŐ!
2019. szept. 16. 14:05
 19/32 Rockarc ***** válasza:
91%

A jol kinezo, de mentalisan igenytelen csajoknal probalkozol. Hidd el, amelyik jol nez ki es tenyleg szeretne ismerkedni, az oda is teszi magat, ha ertelmes emberrel fut ossze, mert o is ugyanakkora bajban van, mint te, csak a masik oldalrol latja ezt.

43F

2019. szept. 16. 14:15
 20/32 anonim ***** válasza:
48%

Az ilyen pasik azok, akiket nem látnak meg a nők, mert unalmasnak tartják őket. Helyette összejönnek elsőrangú tahókkal, akik miatt 3 naponta lehet panaszkodni.

Sok barátnőm volt már, de egy dolgot észrevettem:

Velem meg lehet bárhol jelenni, nem égetem le azt akivel megyek, és nem mászok a párom idegeire minden héten. Erre a legtöbb barátnőm csinos volt, de nem szalonképes belsőleg.

Vannak csajismerőseim akik olyanok mint én, és helyes de tahó férfiakkal járnak éppen.

Úgy néz ki, hogy általában olyanok alkotnak egy párt, akiknek nem kéne.

2019. szept. 16. 15:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!