Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pedagogusok gyermekei, tenyleg van veluk valami “baj”?
Tapasztaltatok mar hogy a pedagogusok gyerekei kicsit nehezebb esetek? Ex baratom anyukaja ovono es mit ne mondjak voltak kozottunk eleg durva surlodasok. Majd elkezdtem talalkozgatni egy sraccal nemreg akinek tanitok a szulei ... nem mondom, nem alalkul ugy a dolog ahogy kepzeltem .
Baratnom erre azt mondta : persze a pedagogusok gyerekei nem teljesen szazasok, kezdj masokkal is ..
Tudom sokmindenen mulik, lehet ket ember csak nem illik ossze vagy hasonlo. De volt hasonlo tapasztalatotok hogy pedagogus gyerekei nehez eset lehet ?.
"Tanárok, orvosok, papok gyerekei közül tényleg sok a kattant."
Én az orvosok gyerekeinél ezt nem nagyon tapasztaltam, viszont tanárok, református lelkészek gyerekeire ez nagyon igaz 😁.
A pedagógus szülők nonstop bejártak suliba pattogni a tanároknak, ha a kis szemük fénye nem azt a jegyet kapta, amit ők elvártak. Otthon meg ment a terror, meg a nagy elvárások, ezért a gyerekek később vagy tutyumutyi csinovnyikok lettek tele görcsös megfelelési kényszerrel vagy drogosok.
Református lelkészek gyerekei... Én még egy normálissal nem találkoztam, mind nagyon durván rossz volt 😁.
Felnőtt korban nem tudom, hogy ez mennyire igaz. Gyerekként, kamaszként valóban szokták mondani mifelénk is.
"Tanárok, orvosok, papok gyerekei közül tényleg sok a kattant."
Ismerek görögkatolikus családot, náluk hagyományosan sok gyerek van. Én nem bírnék ennyi gyerekkel, de ők nagyon szépen élnek, a gyerekek udvariasak és jól neveltek.
Orvos családot nem ismerek, de meg tudom érteni, ha ott gondok vannak néha. Teljes embert próbáló hivatás, érthető, ha otthon már nem tudja valaki a családja gondját is a vállára venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!