Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megoldani az anyagi különbségeket, ha mindkét félnek vannak gyermekei?
Néhány hónapja költöztünk össze a párommal. Neki és nekem is vannak gyermekeim az előző kapcsolatainkból. Az én gyermekeim velünk élnek, az ő lányai minden második héten vannak nálunk illetve most a szünetben elég sokat, változó időben.
Külön kasszán vagyunk, eredetileg pont azért, hogy az anyagiak ne okozzanak gondot, de mégsem alakulnak jól a dolgok. A gyermekeim a héten napközis táborban vannak, a teljes délutánunk azzal telt, hogy arról áradoztak, amit a párom éppen nálunk lévő lányai elég hűvösen fogadtak, mert nekik nem jut táborra.
Én sem állok túl fényesen, egy évig gyűjtögettem, hogy mindhárman tudjanak menni 3-3 hétre. Ez már a 2. hét és megint úgy jött ki a lépés, hogy a párom lányai nálunk vannak és kb. agyon unják magukat, míg a gyermekeim "nyaralnak". Ugyanilyen kellemetlen, mikor a szüleim vagy az apjuk viszi őket strandra, állatkertbe, fagyizni stb.
Hogyan lehet ezt áthidalni? Mégsem mondhatom a gyerekeknek, hogy idén azért nem mentek sehova, mert a párom lányai sem mehetnek...
A tábor az tábor, a játszótér meg játszótér...
Az a legrosszabb megoldás, ha te se küldöd e gyerekeidet.
De miért unatkoznak a párod lányai. Jó hát annyi szabadsága tényleg nincs egy felnőttnek, de hát maguktól, osztálytársakkal?
Mekkorák ezek a gyerekek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!