Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megoldani az anyagi különbségeket, ha mindkét félnek vannak gyermekei?

Figyelt kérdés

Néhány hónapja költöztünk össze a párommal. Neki és nekem is vannak gyermekeim az előző kapcsolatainkból. Az én gyermekeim velünk élnek, az ő lányai minden második héten vannak nálunk illetve most a szünetben elég sokat, változó időben.

Külön kasszán vagyunk, eredetileg pont azért, hogy az anyagiak ne okozzanak gondot, de mégsem alakulnak jól a dolgok. A gyermekeim a héten napközis táborban vannak, a teljes délutánunk azzal telt, hogy arról áradoztak, amit a párom éppen nálunk lévő lányai elég hűvösen fogadtak, mert nekik nem jut táborra.

Én sem állok túl fényesen, egy évig gyűjtögettem, hogy mindhárman tudjanak menni 3-3 hétre. Ez már a 2. hét és megint úgy jött ki a lépés, hogy a párom lányai nálunk vannak és kb. agyon unják magukat, míg a gyermekeim "nyaralnak". Ugyanilyen kellemetlen, mikor a szüleim vagy az apjuk viszi őket strandra, állatkertbe, fagyizni stb.

Hogyan lehet ezt áthidalni? Mégsem mondhatom a gyerekeknek, hogy idén azért nem mentek sehova, mert a párom lányai sem mehetnek...

2015. júl. 20. 22:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem hidalnám át sehogy,mert az egész nem jó úgy ahogy van.Külön kasszán vagytok,ennyi erővel egy bérlőtársat is kereshettél volna,akinek legalább nincsenek gyerekei,és nincs ennyi gond.Közös kassza se jó ebben az esetben.Úgyhogy én szakítanék,és inkább keresnék egy egyedülálló férfit,aki gyerekekkel együtt elfogad,és rendes családot alkottok együtt.
2015. júl. 20. 22:30
 2/3 anonim ***** válasza:
59%
Nem az anyagi különbségeket kell áthidalni... ha a párodnak nincs pénze a gyerekeit fizetős programokra vinni, akkor erőltesse meg magát, nézzen rá a neten, hogy az adott városban milyen ingyenes programok vannak es vigye őket. Egy-egy túrázás, nagyobb játszóterezés, stb. ugyanúgy jó móka a kölyköknek, mint a mozi. Szóval ne otthon poshadjanak, ennyi a lényeg.
2015. júl. 20. 22:44
 3/3 omba ***** válasza:

A tábor az tábor, a játszótér meg játszótér...

Az a legrosszabb megoldás, ha te se küldöd e gyerekeidet.

De miért unatkoznak a párod lányai. Jó hát annyi szabadsága tényleg nincs egy felnőttnek, de hát maguktól, osztálytársakkal?

Mekkorák ezek a gyerekek?

2015. júl. 21. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!