Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lehet az, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy a nők egy bizonyos szint alatt, ha nem vagy jóképű, kigyúrt szóba sem állnak senkivel?

Figyelt kérdés
2019. szept. 13. 23:49
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Azon kívül az sem mellékes, hogy sokkal több pénzem megmaradt és nem kellett azon aggódni,hogy mi baja lesz az autónak,nem.e.karcolod meg a fényezést vagy, hogy ellopják,mert a mások kocsi árán tudok belőle venni 5- öt!
2019. szept. 15. 13:24
 22/25 anonim ***** válasza:
76%
Fogalmazzunk úgy hogy a tiéd is egy néző pont. Én soha nem adnám fel a biztonságot azért hogy vagánykodjak. Nekem többet ér az abs szervo és légzsák mint hogy nagyon kemény legyek este a Tesco parkolóban. Kinek mire kell az autó. Nekem arra hogy biztonságban és kényelmesen eljussak a-bol b-be neked arra hogy játsz.
2019. szept. 15. 18:46
 23/25 anonim ***** válasza:
78%
14: Egyetértek bizonyos mértékig, de az sem megoldás, ha mindenért magát hibáztatja az ember. Mondok egy példát: Az miért a hús hibája, ha valaki vega? Nem a hús fog megváltozni, hogy jobban hasonlítson egy zöldségre, hogy "igazodjon a fogyasztó igényeihez".
2019. szept. 15. 19:39
 24/25 anonim ***** válasza:
Én az ilyen sírást mindig szánalmasnak tartottam. Kigyúrt kell csak a nőknek? Mi akadályoz meg abban, hogy edz? Semmi, max az, hogy egy lusta disznó vagy, aki csak sírni szeret. Na így meg nem csoda, ha nem kellesz senkinek. Bírom mikor valakinek ronda a feje (ami többnyire nem is alapvetően ronda, hanem csak igénytelen a gazdája és nincsen rendben tartva) de akkor legalább már a testével kezdene valamit, mert azzal lehet is, kvázi ingyen... De neeem, neeeem, hát munkát kéne belefektetni, az meg már büdös, így inkább csak sír, hogy miért nem kell a jónőknek úgy, hogy neki cserébe semmi se kelljen már nyújtani.
2019. okt. 6. 13:09
 25/25 anonim ***** válasza:
24: 10 év edzésmúlttal mondhatom, 0%-al lesz jobb esélye a nőknél. Bár nem is ezért kell edzeni, csak mondom, hogy ne kergessenek szélmalmot. Azt áruld el azért, mit kezdhet egy férfi az arcával és fejével ha tiszta, nem ragyás, rendszeresen borotválkozik? Mitől lesz vagy nem lesz "igénytelen"?
2019. okt. 6. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!