Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lehet az, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy a nők egy bizonyos szint alatt, ha nem vagy jóképű, kigyúrt szóba sem állnak senkivel?

Figyelt kérdés
2019. szept. 13. 23:49
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

#3-nak igaza van, senkit nem lehet arra kötelezni, hogy olyannal jöjjön össze, akihez nem vonzódik.

Btw, ilyen törvényre nem csak a sikertelen fiúkák vágynak, nézd meg az “elvált vagyok gyerekkel, mi az, hogy ez zavarja a férfiakat” típusú női kérdéseket.

Valahogy mindkét nemnél igaz, hogy ők csak azzal állnak össze aki bejön, de ha ők nem kellenek, akkor felszínesek, akiknek igenis kutya kötelesség lenne a belső értékek alapján ronda/kövér/slampos férfivel vagy nővel is összejönni.

2019. szept. 14. 06:08
 12/25 anonim ***** válasza:
87%
Ha ez így lenne, akkor csak a nagyon jóképű, nagyon kigyúrt embereknek lenne családja, vagy barátnője. Nézz körül! A szomszédodban, a haverok között, a családodban mindenki aki nem egyedül él, kigyúrt és jóképű? Innentől kezdve értelmetlen a kérdésed.
2019. szept. 14. 07:01
 13/25 mikeXxX ***** válasza:
80%

Kérdező ha azt gondolod hogy csak ennyi kell a csajozáshoz akkor miért nem csinálod ? Edzőtermek minden nap nyitva vannak általában ! És létezik már plaszika is a világon ha nem vagy szép .

Én heti 6x megyek magam miatt de tény hogy a nők is jobban megnéznek .

2019. szept. 14. 07:52
 14/25 anonim ***** válasza:
72%
Fejezd be a provokáló kérdésed. Bombanős. Egy incel idióta mert mást könnyebb hibáztatni. Egyszer egy válaszoló nekem azt mondta hogy miért ki lenne a hibás? Hát nyílván az a hibás aki a döntést meghozza. Tévedsz. Azért is neked kell vállalnod a felelősséget mert nem-et mondott. Miért mondott nemet? Te miattad. Nem voltál eléggé megnyerő nála. Ettől függetlenül te vagy a hibás mivel mindenki mást kalap alá veszel és képtelen vagy lejjebb adni az igényeidből. Mindig is a női egyed válogatott. Ez evolúciós bekódolás. Neked csak meg kell felelni neki. Ha nem tudsz akkor vállald a felelősséget. Ne másra mutogass. Az gyávaság és nem férfias. A visszautasítások csak rá világítanak hogy rossz helyen keresgélsz.
2019. szept. 14. 08:44
 15/25 anonim ***** válasza:
58%

Ez egy buta kérdés! Mindenkinek meg van a jóga, hogy a számára szimpatikus partnert válassza! Még ha csak egy alkalomra is!

Mindenkinek más szemszögből lát valakit szimpatikusnak, csinosnak szépnek.

Ezen sírni, hatalmas butaságra vall.

2019. szept. 14. 09:43
 16/25 anonim ***** válasza:
54%
Joga
2019. szept. 14. 09:43
 17/25 anonim ***** válasza:
84%

Ezt a "csak a nő választ" ba.rom.ságot annyira el kéne felejteni. Vagy csak körülöttem működik úgy a világ hogy a pasi eldöntheti kihez megy oda? Mert ha csak a nők válogatnak akkor minden férfinak akire egy nő rá mutat kötelessége menni és/vagy minden egyes nő nemű embernél bepróbálkozni.

A férfi ugyanúgy választ hisz elődönti kihez megy oda. A nő meg elődönti tetszik e neki az adott férfi. De ettől még mindkettő választ és szelektál.

Kérdező neked pedig egy egyszerű autós példával válaszolnék. A nők (főleg egy szint fölött) azt választják aki sok téren kielégíti őket. Az változó kinek mennyire fontos a külső az egzisztencia az hogy milyen pozíciót foglal el az adott férfi az hogy mennyire magabiztos stb. De valamelyik biztos a ranglétra elején áll.

Ha te eldöntheted hogy egy rozzant Suzuki swiftet veszel amiben 0 a kényelmi felszerelés és a biztonság is kérdéses vagy egy szép új autót ami megbízhatóan működik sok biztonsági és kényelmi felszerelés van benne akkor te melyiket választod? Persze ha a pénztárcád csak egy Suzukit enged meg nem sok lehetőséged van hirtelen a Suzuki is sokkal jobb mint buszozni vagy gyalogolni de ha adott a lehetőség egy tényleg jóra ember nincs aki a másikat választja. És ha már ültél szép új autóban ami kényelmes és jól működik már nem akarsz át ülni egy rohadozó szervo nélküli tekerő ablakos guruló roncsba. Hiába hogy valakinek akinek ez az elérhető legjobb tökéletesen megfelel ez is.

Ilyen a társkeresés ha már volt jó kapcsolatod nem akarod lejjebb adni. Ha már volt olyan párod akinek a külseje önmagában is beindított akinek nem volt gond egy vacsora aki ki állt érted és magáért stb. akkor már nem elégszel meg valakivel aki ennek a töredékét nem tudja hozni.

2019. szept. 14. 09:54
 18/25 A kérdező kommentje:

17. Magyon nagy a dumád,de semmi több, csak üres fecsegés az egész!

" És ha már ültél szép új autóban ami kényelmes és jól működik már nem akarsz át ülni egy rohadozó szervo nélküli tekerő ablakos guruló roncsba"

Én átültem a régibe! Erről ennyit.

2019. szept. 15. 03:28
 19/25 anonim ***** válasza:
83%

“Én átültem a régibe! Erről ennyit.”

És ezt miért tetted?

Éppen a Balaton parton 30-al csorogtál a sétány mellett az M3-as BMW-vel, amit a csajok sóhajtva néztek, mikor eszedbe jutott, hogy te igazából mindig egy legondi nélküli 20 éves F Astrára vágytál, így már döntsd is ki az indexet, hogy befordulj az első használt kicsi kereskedőhöz.

VAGY

rájöttél, hogy a Bömöst túl drága fentartani, de még inkább megváltoztak az anyagi körülményeid, a munkahelyed, és végül nem tudtad megtartani a kocsit.

Ui: az nem lefelé váltás, ha s 20 millás sportkocsiról egy idő után kiderül, hogy neked túl kemény a futóműve, így veszel 15-ért egy kényelmesebbet.

2019. szept. 15. 03:43
 20/25 A kérdező kommentje:

Nemnegy 20 milliósból ültem át csak egy új suzukiból pár év után eladtam és egy 4 ütemű wartburgba.

Azért mert Sokkal jobb érzés volt vezetni,nem kellett vacakolni az abs- el,mert nem volt neki,így sokkal jobban tudtam irányítani a fékezést,lehetett vele farolni is,míg a másikkal nem,az új túl mesterkélt volt.

2019. szept. 15. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!